Ont!

Hahaha, jag var i New York i Lördags och då käkade vi faktist på KFC, och som du sa Anna. Inte det bästa, haha. Annars så var vi till world trade center, där byggnaderna stod. Det var förvånade litet, ungefär som väran ridvolt hemma i sverige. Och alla byggnaderna runt omkring var så gottsom oskadeade vid attackerna, vilket också var förvånande då de stod jättenära. Men men, anledningen till att vi åkte dit var att Izzy skulle köpa sin handväska som hon hade kollat in i en affär där för 2.5 månader sedan.

Affärenn hade massor med olika saker så det slutade med att Izzy köpte väskan som hon hade tänkt PLUS en annan vit skitsnygg. Och jag köpte en väska och en plånbok, för alldeles för mkt pengar. Men jag blev nöjd ändå, även fast jag blev lite vinglig då jag såg den svenska summan.

Sen tog vi tunnelbanan till KFC, därefter drog vi till början av harlem och central park. Som vi följde downtown innan det blev för kallt så vi tog tunnelbanan igen (som vi plankade in på). Vi klev av vid pennstation och gick till Macy's, vi gick omkring där ett  slag innan vi käkade på Speedys (en sorts salladsbar). Sen drog vi hem.

På söndagen sov jag ut till 9 men stannade i sängen till kl 1, och snackade med lite folk och slappade. Sen hörde Emma av sig så vi (Izzy, jag, Sophie, Emma, Lisa och Katarina) drog till bion och såg Benjamin Button, jättebra film. Sen åkte vi till chili's och käkade middag.

I veckan nu så trodde jag att jag hade blivit bättre ifrån all sjukdom, meeen inte då. Nu har jag i 2 dagar haft jätteont i bröstkorgen undere nyckelbenet på höger sida, det känns som att någon vrider om en kniv där (eller det känns så som jag föreställer mig att en kniv skulle kännas). Och detta inverkar på sömnen och humöret, jag har inte sovigt gott på läng och är ganska lättretlig. Men om det inte är bättre på fredag så ska jag försöka boka tid hos en läkare. Under tiden är det bara att hålla ut.

Aja här är några bilder:

World trade centerWorld trade centerIzzyMeCentral Park

Haha!

Hahahaha, alla verkar tro att vi äter hela tiden....

Men det gör jag typ inte, det är bara det att det är det man har tid med när man inte jobbar. Eller shoppa. Eller gå på bio. Speciellt i veckorna då det inte finns så mkt tid för annat. Och jag äter inte hela tiden, efter som att jag måste laga mat varje dag till ungarna så tröttnar jag lite på det och det är skönt att bara bli serverad mat. Jaja nog om det.

Om presidenten:


Min familj röstade på Obama och är demokrater rakt igenom. De allra flesta som bor längs kusterna röstar generellt alltid på demokraterna och de i mitten av landet på republikanerna. Jag så lite av när presidenten svors in på tv, men inte mycket. Vi har inte diskuterat det så mycket i dagarna, för föräldrarna har haft mkt att göra så vi har inte setts så mkt. Men för nån vecka sen så diskuterade jag och Alison allt detta (och lite till) och hon annser att kriget var onödigt, demokraterna bör regera och att stämma folk hit och dit oxå är dåligt(!).  

Och jag diskuterar detta med mina vänner lite då och då, men jag har inte hållit så stor koll på presidenten, för då måste man kolla på tv och det är tråkigt. Jaja, hoppas att någon blev nöjd med detta svar, annars: MAILA på [email protected]

Jag jobbar typ hela veckorna uppskattningsvis 8 h per dag och ledig i helgerna, så jag jobbar mer än vissa och mindre än andra. Det finns folk som jobbar MYCKET mindre.

Om ni nånsin ska till USA (jag är säker på att åtminstone Anna och Maria ska hit igen;)) så rekomenderar jag verkligen IHOP om man gillar pannkakor (fast de har annat oxå).

Morfar:
Det är klart att jag minns, det var ju jag som gjorde dem! Hehe

Aja, idag blev det ingen vinterfestival för min del, jag är för dålig. Och imorrn måste jag vara hemma med Sam (hon har nu halsfluss) så ingen i morrn heller... Aja, jag hoppas att jag är bättre tills på lördag så att jag och Izzy kan dra till New York! Det ska bli yber kul!!!

Nu ska jag kolla på Izzys video, tjingeling!


Det blir bara värre och värre!

Jaha precis när jag hade skrivit klart ALLT så försvann det förstås, som det alltid gör när man är trött. *suck*

Jaja, i förrgår var Izzy, Emma och jag och käkade middag på chili's, sen gick Izzy och jag på bio (emma hade redan sett den) och såg Bride Wars. Den var ganska bra, men det roligaste var en person som snackade i moblien lite då och då under filmen. Och det säger nog något om filmen, men jag ångrar inte att jag såg den.

Efter det åkte jag hem och somnade inte förren jättesent, för att jag låg och irriterade mig på mitt täcke/lakan thing. Jag måste köpa ett riktigt täcke, det går ju fan i mig inte att sova så här. jaja. 

Igår väckte Izzy mig för att höra om jag skulle haka på till IHOP, som är: International House Of Pancakes. Självklart sa jag ja ( Ungarna och Alison kom inte hem förren måndag kväll, så jag var ledig hela måndagen, chill) så jag, Izzy och hennes ungar (11 och 14) åkte till IHOP. Där skulle alla tjejer i min familj vart med! Jag käkade creps fyllda med nutella och bananer och toppade med jordgubbar, jordgubbssås och förstås vispgrädde. Det skulle vara ngt för min nutella älskande familj, hehe. Lite väl sött som frukost ( klockan var väl typ 12 eller ngt, hehe) men nästan allt gick ner ;).

Sen åkte vi vidare hem till Izzy och kollade på Billy Madison, as bra film SE DEN! Vi garvade som fan.


Idag så var det back to work igen, men jag hade ändå tid för Wawa och Izzy på morgonen, Wawa: Heaven on a stick! Hehe. Det jobbiga idag är att min förkylning bara har blivit värre och värre...aja det blir nog bara snart...hoppas  jag...


Imorrn ska det tydligen vara en vinterfestival i New Hope, så jag och Izzy ska dit och kolla läget lite på förmiddagen för att se vad det är.


Aja nu ska jag ge er lite bilder att titta på och sukta efter. HAHAHA!


See you!

HAHA, är inte jag en UNDERBAR konstnär!?Chilis food, men blä för friterat!Mitt, Logans och Zachs mästerverk!Me and the creps! LÖÖÖÖV! lolWawa=kärlek!


Virrig!

Tja!

Jag ska börja med att jag är jättevirrig idag, hela huvudet snurrar och jag börjar bli riktigt förkyld. Men men....

Idag så började jag dagen med att snacka lite med "la familla" efter det  så drog jag och Izzy till Wawa och käkade frulle. Därefter åkte vi (efter några timmar) till Yardley och Starbucks, där vi träffade Emma, Lisa, Janara och Katarina. Vi satt och snackade och spelade kort. Sen åkte Izzy och jag vidare till Oxford Valley Mall där vi först stannade till på Macy's och lämnade tillbaka ett par skor som hennes hostmum hade köpt. Sen vidare till tacobell där vi köpte softshell taco. Efter det så åkte vi till (det är så pass långt emellan så att man måste ta bilen, dessutom finns det inga gå möjligheter) Old Navy. Det var rea så jag köpte ett par skor och en tröja :) Izzy: 3 tröjor och ett par skor. Det var ap billigt, mitt gick på 5.65 dollar och Izzys på 130 sv kr! A lot of bucks for our money! Heeheh .

Efter att vi var klara där så gick (!) (det är nära) vi till Barnes and Nobels (bokaffär) där jag köpte en bok och Fall out boy's nya CD, jättebra är den! Sen drog vi hem.

En sak som är jättebra med att Alison och ungarna är borta är att jag får använda Alisons bil under tiden, för hon har AuPair bilen som är mkt större än hennes. Hennes bil är en sportbil och hur kul som hels att köra!!!!! Jag ÄLSKAR den!!!!! Det är en Infinity, och den är beige. Det som är väldigt annourlunda med den är att man inte använder nån nyckel, det man har som "nyckel" använder man till att låsabilen med. Så att glömma den i bilen vore, för att uttrycka det enkelt, en mindra katastrof... Det finns en sak inne i bilen som sitter där nyckelhålet på vanliga bilar sitter, som man vrider om för att starta bilen. Aja, en sån bil skulle du köpa morfar!!! Du skulle nog älska den!


Jag fick en fråga om hur jag blev AuPAir; Jag ansökte bara. Det lättaste är att göra det på internet, den förmedlingen jag åker med heter Aupair in America, här är länk: http://www.scandinavianinst.com/se/html/aupam_inledning.asp. Men det finns massa företag som skickar ut folk som aupairer. För att bli aupair så är körkort och att vara mellan 18 och 26 (tror jag) ett stort krav i de flesta fall. Och om man vill åka till USA så rekomenderar jag starkt att man åker igenom en förening och inte på egen hand, för de är väldigt stränga på det om man är här illegalt. Så välj en förening. De största är Educare, AuPair in America och STS.


Hoppas att det var till ngn hjälp!


Aja tack för mig för denna gången!


Tata!


Sjukstuga!

Halloj!
Idag har jag varigt hemma med Zach, för han hade feber och ont i halsen. Så jag har legat i soffan, kollat TV (boooring), Isabelle kom över och vi kökade crép som hon hade gjort (asgoda), läst klart min bok (brunstkalendern) och varigt allmänt däckad. Utöver detta agerade jag förstås också sjuksköterska. Så idag jobbade jag ifrån 06.30-18.00. Blääää! Och var hemma hela dagen, dubbel blääää.
 
Och när Mitch kom hem så tog han Zach till doktorn som snabbt konstaterade att han hade halsfluss. Jaha så nu misstänker vi att även Logan, den stackaren, hade samma sak för några dagar sen. Men han fick inte stanna hemma ifrån skolan, utan fick gå även fast han inte var s pigg. Men vi tror att han bara hade en lätt släng av det (om man nu kan ha en "lätt släng" av halsfluss), för han är nästan helt bra nu. 

Det riktigt tråkiga med detta, förutom att jag antagligen kommer att få det, är att de (Alison och barnen) kanske inte ska åka till Vermont för att åka skidor. Vilket innebär att jag kanske inte kan åka till Washington DC på fredag. För jag kanske måste jobba i stället!!!!!!! HAT MOT IDIOT SJUKDOM!!!!


Och inte nog med det så måste Zach stanna hemma hela dagen i morrn med, bara för att han smittar även fast han nästan är helt frisk! Såå jag måste stanna i huset hela dagen i morrn med! Och ställa in alla mina planer för i morrn med! Veeeeeery funny! N O T ! ! ! Jag kan inte ens jogga idag eller i morrn (jag vill ju inte dö), som tur är har jag joggat en gång denna veckan i varje fall. *suck*

Jaja (tar djupt andetag), Förhoppnings vis blir allt bra och de åker iväg som planerat så att jag oxå kan åka.

Tack till Moster, Kusinerna och Annika för kontenueliga era kommentarer! Och Anna: Självklart kan jag kirra skorna, säg bara storlek och vilka så  skickar jag dem! ;)

För att besvara mammas fråga:
Nej jag har inte anmält mig än (kursen startar i februari) jag försöker få tag i min consluer för att få svar på HUR man anmäler sig. Det verkar mkt komplicerat, och hon svarar  inte på mina mail.....Men jag ska gå!

Så nöjd nu min käääääära mor?!

Och morfar:
Nej, inte en man eller så gammal :P  hehe

Jaja, nu ska jag sörja mitt öde ett tag innan jag ringer Isabelle och berättar de hemska nyheterna!

Tata!

PS
Bra att ni tar hand om Baby lite i varje fall, banta gärna ner honom genom att rida honom! Och Jossan och Jullan: PUSSA HONOM IFRÅN MIG, JÄTTEMYCKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Philly!

Jaop, nu har jag även varit i Philadelphia oxå:)

Det var jag Emma och Sophie (en tysk tjej från en annan förening) och vi tog 11 tåget in från Yardley, det tog ca en timme att komma in till Philly. Väl där så käkade vi på en STOR food court, jag tog turky macka (jäääättegod) och de andra tog sallad (som de plockade ihop själva). Sen bar det av för att hitta den bästa shoppingen, och en jättetrevlig man skickade oss på rätt väg:)
Först blev det Macy's sen gick vi runt lite och försökte hitta bra affärer, men vi hittade bara en massa märkes butiker som Bananarepublic och ralph lauren....Inte riktigt våran prisklass om jag säger så. Men tillslut kom vi in på en gata med bra butiker. Den första vi stannade till i var en sko affär där de hade rea på Converse skor, och som många vet så avgudar jag de skorna;) så alla lämnade affären med ett varsigt par converse (sophie 2 ett par till hennes syrra).

Sen hittade vi en annan affär som sålde kläder och hade rea på mycket. Jag köpte 2 linnen Emma ett och Sophie inget. I denna affären så fick man lämna ifrån sig alla påsar (inte väskan) när man gick in, det är ganska vanligt i USA ifall ngn undrar. Nästa stopp var H&M där jag köpte en ny hårklämma (kallas här för aupair klämma eller när den används för aupair frisyren) och de andra köpte lite kläder. Efter det så var vi fika sugna så vi stannade och fikade innan vi gick tillbaka till tåget.

Tåget stannade under färden med tekniska problem, men kunde efter 5-10 min åka vidare. När jag kom hem fick jag veta att det tydligen är väldigt vanligt att det inträffar...känns ju säkert, hehe.

Jaja, I går var det en bra dag: jag såg Philly och fick träffa en ny person Sophie (som var jättetrevlig och kul;)). Sååå...

Klart slut!

Hårda Bullar Igen!

Tja, var ett tag sen jag uppdaterade. Och om ingen tänker kommentera det jag skriver så vet jag inte om det är ngn så läser det jag skriver, OCH jag gör detta för de där hemmas skull! Såååååå detta är det sista inlägget om ingen tänker uppdatera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så det så!


Well!

Jag har nu sett Twilight och jag anser att bökerna är 10 falt bättre! Filmen hade inte det "magiska" som böckerna har, men för den skull så kommer jag inte att låta bli att se restan av filmerna när de kommer! Jag tyckte att Jasper och Alice såg bäst ut, jag gillade inte Edwards hår. Jaja.

Annars så har jag träffat en tjej som heter Emma (som jag har träffat innan ioförsig) och vi har  käkat frulle på ett ställe med underbara omeletter, och vi bestämde att åka till Philadelphia på lördag tillsammans!!! Det ska verkligen bli toppen kul!


Och nästa helg ska jag till DC och träffa Sandra, som oxå fyller år i samma veva...Hmm måste skaffa present....Jaja :D

Som alla hör så har jag JÄÄÄTTEtråkigt här;)

Sen har jag joggat 2 gånger denna veckan och förhoppningsvis blir det en tredje i morrn! Appropå i morrn så börjar jag inte fören kl 2.30 (eller 14.30 som ni i sverige säger;))!!!!!!!!!!! NICE!!!!!!!!!!!!!! Jag ska få sova ut! Äntligen! Här om dagen så började jag kl 6 på morgonen! Inte speciellt trevligt!!! Men men nu ska jag få ta igen den sömnen som jag förlorade då jag  inte somnade förren 2.30 på morgonen. Så jag sov ändast 3.5 timmar....NOT good!

Idag käkade vi kinamat som Mitch hade köpt med sig hem. Det var yber gott, min favo kinarätt är köttdumplings! Yummy!

Aja, eftersom att jag inte har ngn vidare motivation till att skriva då INGEN KOMMENTERAR(!) så tänker jag inte skriva mer!

Tata (maybe for the last time)!


Hello, again!!!

Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på ett tag....Men det har inte hänt ngt intressant på ett tag, typ.

Under nyår så var  jag med Alison och barnen, vi var hemma och käkade tacos och bakade kakor. Jag somnade innan 11, men det var ganska trevligt ändå.

Jag har inte jobbat så mkt under ungarnas skolledighet, för föräldrarna har oxå varigt lediga. Men eftersom att alla mina vänner antingen har jobbat eller varigt borta så det har inte varigt så kul. Jag har mest suttigt framför datorn och läst. Men jag har varigt på bio med Isabelle och käkat lunch med Janara några gånger, och middag med Isabelle.

Isabelle och jag käkade på Appelbees (en grillresturang), jag drack en jättegod virgin Piña colada. Och jag blev så mätt så att jag höll på att spy (gjorde det nästan oxå), varför fattar jag inte för jag hade bara käkat lite frulle. Det är lustigt för jag är sällan hungrig, även när jag går upp ppå morgonen så käkar jag inte för att jag inte är hungrig. Det brukar bli en sallade eller ngt liknade till lunch och sen en lätt middag....men även när jag äter så är jag inte hungrig. Men men det är bara bra!

Janara och jag har bestämt att vi ska se Twilight antingen i morrn eller ngn gång nästa vecka!!!!!!!!! Jag är sååå glad för då slipper jag se den själv! Alla andra som jag känner har redan sett den.


Något som är lite lustigt är att jag inte (typ) har handlat ngt på rean!!!!!!! Det är MASSOR med rea överallt men jag har inte hittat ngn (förutom 2 sweetshirts) och det är förvånande med tanke på hur mkt jag har shoppat här, jag har redan shoppat en resväska full (nu mäter jag mängden i resväske mått)! Och så mkt har jag inte köpt under ens ett år hemma....Menmen I love it!

Nu ska jag fortsätta att snacka med Björn (han är irriterad över att jag inte säger ng)!

Tata alla!
Johanna


RSS 2.0