Sol, vind och karuseller...?

Idag har det varigt ett underbart väder med massa sol och lite vindigt. Så jag bestämde mig efter att jag lämnat Logan, för att sticka ut att jogga. Det var jättehärligt att komma ut och flåsa lite, speciellt nu när vädret var så fint!

Efter det så åkte jag till biblioteket i New Hope och lämnade en film och några böcker. Där efter bar det av till banken för att lösa in mig lönecheck innan helgen. Sen åkte jag hem och satt i solen och läste innan Logan kom hem. Sen satt jag i solen lite till när Logan lekte med trillingarna och jag socialiserade med Hannah. 

När de andra ungarna kom hem så spelade vi basket ute i solen innan de åkte till alla deras aktiviteter (baseball och soccer). 

På kvällen åkte jag till Newtown där det är ett tivoli nu i dagarna, där mötte jag Emma, Katarina och en ny fransk tjej som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi strosade runt lite innan vi bestämde oss för att åka en karusell, självklart så valde vi en snurrande sak som höll på lääääänge. Men även fast jag blev as yr så var det jätteroligt!

Sen avslutade vi (jag, de andra drog efter till starbucks men jag orkade inte) kvällen på the zebra striped whale (ett glass ställe med UNDERBAR glass).

När jag kom hem och hade bytt om till pyamas så ställde jag mig framför spegeln för att borsta tänderna, då märkte jag att jag hade bränt mig på bröstkorgen och på armarna av all sol. Det ni bränna sig i mitten av april, det är man inte bortskämd med. Det gjorde mig ganska förvånad, för jag trodde inte att solen skulle ta så mycket. Men men det är ju latid trevligt att få lite färg. :)

Tata för idag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Det är helt underbart med vårsolen, även om det är lätt att bränna sig. Det känns som att det ändå är värt det att sitta och gona sig i värmen. (Eller sitta och sitta, springa runt med räfsa, handjagare, målarpensel och liknande snarare ...)

/Moster

2009-04-20 @ 13:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0