Nice....not...

YoYo!

I helgen så kom Izzy!!!!!!!!!!!!! Vi skulle ha käkat på middag tillsammans på fredagkvällen, men hon kom inte fören vid halv 11 på kvällen! Så jag drog till Wawa med Diana ifrån Colombia. Hon har redan varigt här i ett år men hon förlängde med ett till, innan så bodde hon i New Jearsey 2 h härifrån, nu bor hon i huset brevid. :) Så nu ska jag försöka, med hennes hjälp, att förbättra min spanska (vi får se her det går)!

Men på lördagen så åkte Izzy och jag in till NYC vid 12, efter att jag hade jobbat. Vi hade det jättetrevligt och satt i värmen och snackade (samt gick runt) i flera timmar, vi skulle ha gått till det glass stället som Anna (kusinen) tipsade om, men det var för varmt. Vi gör det nästa gång istället!

När vi kom tillbaka till Pennsylvania efter NY så åkte vi till red lobster och käkade god fisk, innan vi åkte hem och sov (kom hem ganska sent, för sjuklingen: moi).

Söndagen; åkte till Wawa och käkade frulle i Alisons bil (niiiice) för hon hade min. Satt och snackade och chillade. Sen åkte vi tillbaka och satt nere i källaren (var så inåt helvete varmt ute) och kollade på 100 höjdare på www.kanal5.se/webtv vi garvade så tårarna ran ;D. Sen var hon tvungen att dra, jättesorligt en hel MÅNAD kvar tills vi träffas igen!!!!!!!!!!!!!!! SAKNAR DIG REDAN IZZY!!!!!!!!!!!!!! Bläää! 

Annars så känns de ganska ok just nu, det känns nästan som att vara på semester det är sååå varmt. Det har varit över 35 grader celsius (runt 90 fahrenheit) de senaste dagarna och ska fortsätta så även i morrn. Så det är som att vara tillbaka till Turkiet! Även fast det är jätteskönt med värme och att få lite färg på min vita kropp så är det inte så kul att jag blev smällförkyld igår. Så idag har jag haft feber och mått piss, vilket inte är kul i värmen. Men men man får väl vara glad för det man har. :)

Men jag sov faktist på dagen idag i 3 h så att jag skulle ha enargi att jobba resten av dagen. Och det funkade ganska bra faktist, höll mig uppe utan att kolapsa. Men "tricket" är att dricka mkt vatten, HELA tiden vilket jag är fast besluten att hålla fast vid!

Annars så gjorde jag ngt klantiggt IGEN! I går när jag kom hem så måste jag ha kommit åt lysknappet till lamporna inne i bilen. Så när jag skulle starta för att ta ungarna till Chick'fil'a så kan ju alla fundera ut vad som hände, eller inte hände (vi hade house showing kl 5-6 och jag och ungarna gick ut 16.45 till bilen). Jo, bilen startade inte förstås (2:ra gången nu) så vi blev tvugna att "jump start it" som man säger. Och förstås så var inte Mitch hemma så vi fick fråga våra grannar om hjäp, sen var sladden för kort och allt bara gick åt helvete. Men tillslut fick vi igång bilen (utan att de som skulle komma och titta på huset hade kommit än, tur det kl var 17.15) och vi kunde snabbt åka och käka (detta var första gången ungarna och jag åkte och käkade tillsammans bara vi). 

 Det är skönt att jag vet att mina värdföräldrar också har kört slut på batteriet förut, så jag vet att jag inte är själv. hehe.

Annars så är det ett geting bo i Sams rum som vi måste få hit folk som tar bort det, Sam är livrädd för getingarna, så de kommer på Onsdag och utrotar det äckliga kräken. Inte en dag för tidigt.

Men men nu ska jag kolla på "söndags party med filip och fredrik", vi hörs!

Tata!

Haha!

P.S
Jag äger inte denna bilden.

D.S
Man vet aldrig vad som händer om man inte ifrån säger sig rättigheterna, hehe.


Kommentarer
Postat av: Kusinen

Fy fan, det låter som rena paradiset. 35 grader...!! Har du något bad i närheten då? Kul att du har fått en granne! Uppdatera mig gärna, ska de sälja huset nu? Var ska du bo sen? undrar en lätt förvirrad kusin ;)

2009-04-28 @ 07:50:20
Postat av: hanna

Jag håller med din kusin! Du kan ju inte bara säga att folk ska komma och kolla på huset utan att ha sagt något om att det ska säljas eller att ni ska flytta eller något?

2009-04-28 @ 13:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0