Vicky Christina Barcelona!

Izzy och jag sag just Woody Allens film Vicky Christina Barcelona! Och guuuuuuud vad jag vill aka till spanien nu!!!! Och mitt ogillande mot USA kanns mkt mer nu, haha man kan aldrig fa det man vill. Men for att dampa hem langtan (till europa) sa tror jag att ett besok till ett konstmuseum kan hjalpa. 

Man verkligen marker hur mkt battre Europa och Sverige e i jamforelse till USA! Allt som de ater har e antingen hel- eller halv-fabrikat! As onyttigt! Jag bilr tokig pa det, det e ju fan i mig omojligt att ata utan att bli as fet ju!!!! Jag ska fanemig sluta ata helt!!! NU FAR DET VARA NOG!!!!

Och allt har e i fake material!!! Alla hus har plast i fasaden och det e sa javlafult!!!! FAKE!!!!! Usch vad jag hatar det!!!!!!! Ska bli skont att komma bort ifran allt detta! Och det otroligt daliga reklamfilmerna!!!! *rysning*

Hahah kanns skont att klaga lite, men jag vill inte aka hem innan min tid e over. OM ngn skulle tvivla/undra. 

Aja nytt e att det e en ny AuPair skandal pa G. 
En tysk tjej ville byta familj, men istallet for att stanna hos familjen (vilket man gor tills man har fatt en ny familj, och under denna tiden sa fortsatter man att jobba) sa bara stack hon!!! Det var i gar kvall sa bara drog hon tydligen utan att saga ngt till varken familjen eller Janet (counslern). Sa Janet ringde mig sa att jag skulle forsaka fa tag i antingen Hannah eller Tanja (tjejen som stack), sa jag forsakte ringa Hannah (hannah e valdigt bra kompis med henne) men hon svarade inte sa jag skickade ett mess till henne istallet. Efter nan timme ringde hon upp och sa att hon satt tillsammans med Tanja pa Wawa och jag medelade att Janet ville prata med henne och hora om hon var i sakerhet och hur hon skulle gora nu. Sa Hannah tackade mig och sa att de skulle ringa henne omgaende. 

Men det e hemskt for detta hander lite da och da. Alison och snackade om det jattelange (jag tror att Alison ville forsakra att jag inte har ngra planer pa att bara sticka), jag sa att jag tyckte att det ar hemskt hur folk kan gora sa! Och det hander ganska ofta oxa!!! Och varje gang som jag hor om sa ar det en tysk tjej som gor sa! Vad sager det om Tyskar! Aven fast det ar fel att dra alla over en kam sa ar det inte sa smikrande for deras land, de flesta amerikander har borjat forlora fortroende i de tyska auparierna.Vilket kommer att bli deras land tillslut om det kommer att fortsatta pa detta sattet! Herre Gud vilken javla soppa!!! Jag e sa glad att jag inte ar involverad, men eftersom att jag e kompis med Hannah sa far jag hora allt fran en bra kalla! Vilket e kul, men det e inte sa kul att det hander sa ofta!  Alla familjerna far ju svarare att lita pa deras AuPairer da. Menmen!

Ha det bra alla!
Tata,
Johanna

P.S 
Alla borde se Vicky Christina Barcelona!
D.S


NYC!

Yo!

Igar var vi (Izzy och jag) inne i NYC igen! :) Vi gick ifran 6 gatan (typ) till 48 gatan!!!! Sa nu har jag gatt i hela Manhattan (!) JOY! Men det var en fin dag med solsken och inte sa kalla vinadar som vi e vana vid, vilket var mkt trevligt. Nar vi spatserade pa sa gick vi i genom en marknad dar jag for 10 dollar kopte 3 scarfer i rosa, turkos och metallic gron, typ. Jag alskar scarfer sa jag var bara tvungen att kopa dem nar de var sa fina och billiga.

Sen satte vi oss pa en ute servering och fikade lite och kollade pa folk, vilket e ett stort noje Izzy och jag har. Hehehe. Och eftersom att Izzy ville ga in i massa krimskrams butiker (HAHAHA! jaja de solde smycken) sa gjorde vi det ocksa.

Nar vi kom till 48 gatan (6 avenyn) sa gick vi till mangolia bakery dar Carrie fran Sex and the city tydligen kopte cupcakes NAGON gang (vilket gjorde att den sex and the city besatta Isabelle var tvungen (lol) att ga dit) sa dar kopte vi 2 cupcakes ivar, som var jattegoda. Efter det shoppade Izzy lite och sen var det hemfard.

Middagen intogs pa Olive Garden of course, med italiensk mat och rott vin for Isabelle (vatten for den som inte an e 21, aka me).

Dagen avslutades med dusch och spindelharpan!

Idag har jag och Izzy kakat frulle pa wawa gatt en promis, handlat pa target (jag kopte INTE klader, utan lim och lysterin) darefter kakade vi pa Red Robin (USA:s basta hamburger hak, enligt dem sjalva). 

Jag tycker att min forsta spar vecka gick lite battre an forvantat. Har bara kakat ute 3 ganger (minus NY) vilket ar mindre an vanligt. Men nu nar jag skriver det sa later det ju jattemkt! Usch och fy pa mig, maste bli battre!

Jaja, TATA!

CP dator!!!!!!!!

Sorry att jag inte har uppdaterat tillrakligt. MEN det har en bra forklaring: MIN DATOR HAR KRSCHAT!!!!!!!!!!!! NOT FUNNY! Menmen, jag ska forsoka fixa den men jag vet inte hur bra det kommer att bli.... hoppas att det fixar sig.

I veckan har val inget speciellt hant, jag kraktes en gang till men inget mer efter det... I gar (lordag) sa var jag till ett av det storrsta mallen i hela USA, King of Prussia, med Izzy, hennes host mum och hennes ungar. Dar kopte jag ett par markes skor for endast 11 dollar, de var 60 dollar innan rean! Varra klippet ju! Izzt och jag at oxa pa cheescakefactory, som ar valkant i hela USA. As god cheescake, men oerhort mattande.

Idag var jag och Emma till franklin mills mall och shoppade lite. Jag kopte flipflopp och sweetpants, billigt for de var pa rea. Sen kakade vi middag pa en italiensk resturang, as gott var det. Vi kom pa att nar vi kommer hem sa kommer va att vara varsta resturang manniskorna som kommer vara jattekrasna med mat och vilja ata ute hela tiden....inte sa bra ur pengaperspektiv....Jag kommer att vara jattefattig nar jag kommer hem, HELA tiden...... nooooot good!

Aja nu ska jag verkligen borja spara pengar sa att jag kan gjora mer saker i framtiden! Sa nu javlar ar det allvar!

Tata.


P.S

Jag kommer inte lagga ut nagra bilder foren min dator e fixad. Bara sa ni vet.

D.S


Yo todos!

Tjenare!      

Idag sitter jag vid Izzys dator och skriver, vilket innebär att jag inte har det 3 sista bokstäverna i alfabetet. Meeen som det ordentliga människa jag är så kopierar jag in dem!

Idag när jag skulle jag skjutsa Logan till skolan så råkade jag klämma min arm i bilfönstret! Det gjorde djävligt ont! Jag försökte göra rent rutan från vatten när jag bestämde att jag ville nå längre ner, så jag tryckte upp rutan lite mer. Vilket föstås ledde till att jag klämde armen... inte mitt starkaste moment om man säger så.

Men nu vet ju ivf Logan att man inte ska leka med bilfönsterknappen! Hmm, men jag är väl inte jättenöjd över att det var på min bekostnad....

Och i går så när jag och Logan stod och väntade vi busstoppet så mådde jag helt plötsligt jätteilla, sååå jag öppnade bildörren för att spotta ut slemet i munnen. Men istället för att spotta ut det så kräks jag istället! Inte så himla kul kan jag säga... Och stackars Logan....han måste ju tro att han AuPair är jättekonstig...*suck*. Mitt på vägen också! Tur att ingen såg mig, tror jag...

MEN trots allt detta så håller jag på att bli frisk ifrån min förkylning! :) äntligen!!!!!!!

Men nu har jag inget nytt att medela!

Tata alla! 

Förtydling!

Tjoo!

När jag träffade min counsler så var det inte ens på tapeten att jag skulle byta familj, jag hade redan innan bestämt att jag vill snacka igenom allt med familjen och counslern innan jag byter. Så nu har jag gjort det och jag ska ge allt en andra chans så får vi se hur jag gör senare.

Min tandvärk är som sagt bara en visdomstand som håller på att växa ut, så det är inget att oroa sig för. Det blir nog bra om ett tag.

Och förkylningen ska jag bota med vitamin och järn tillskott, för jag kom på att det kan vara att jag har lågt järnvärde i mitt blod.

I helgen har jag för första gången på länge inte några spikade plane, det jag vet är att jag och Izzy ska promenera och åka till Oxford Valley. Men det är väl bra med softa helger oxå ;)

Annars pinnar väl allt på som vanligt, jag håller på att sätta världsrekord i att använda flest kleenex med lotion på kortast tid, hehe.  


Och jag fick hjälp av Hanna och Björn med att fixa ett nytt virusprogram (Hannas hjälp var inte så behjälplig, men tack ändå) TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR DET! :D Så nu ska datorn rensas från virus och skit! Äntligen!

Och nu har min kinamat apptit kommit tillbacka igen, så nu ska jag tjata på tjejerna om att gå till "Duck Sauce" och käka House LoMain med Porkdumplings. Yummy!

Tata!


Tandvärk och lugna puckar

Jag hade mitt möte med Janet, min counsler, i onsdags (på starbucks). Vi pratade igenom allt och hon gav mig tips hur jag ska hantera problemet (med) Zach, och föreslog att jag skulle snacka igenom allt med Alison. För tydligen så vet hon inte om jag trivs eller inte....

Meeen när jag kom kom hem så gick jag raka vägen till Alison och snackade igenom en massa med henne. Det kändes ju ganska bra att få det ur vägen, MEN. När jag tog upp att jag jobbar för mkt vissa dagar (åtminstone 1 gång per dag) så sa hon att hennes andra aupairer som hon har haft innan jobbade mycket mer än vad jag har gjort så jag ska tydligen vara glad att jag inte jobbar så mkt. Och att hon sa så var ju inte så himla kul, eftersom att det var ett stort problem... Jag ville ju bara att hon skulle uppskatta det och vara tacksam för att jag gör ngt som jag egentligen inte får göra! Aja, jag hoppas att Janet snackar med henne också.

Men annars så har jag varigt i NYC, så nu har jag gått igenom hela Central Park FÖR ATT IZZY VILLE DET! Meeen jag ångrar mig inte, det var ganska kul och vi fick ju samtidigt lite motion :P


Och för nån dag sen så avfärgade jag håret....så nu är det orange....jag ska se om jag kan lägga upp en bild. *suck* alltid e det nått.


OCH om inte det vore nog så håller min visdomstand på att växa ut, det gör jätteont. OCH på det så är jag fortfarande jätteförkyld, men nu ska jag prova att käka vitamintillskott och se om det blir nå bättre.

Jaja, det var allt för denna gången. Tata!


RSS 2.0