GRATTIS ANNA OCH MARIA!!!!!!!!!

Hej!

Först och främst vi jag bara säga grattis till Anna och Maria! Jag hoppas att allt gick bra, och alla mår toppen. Jag hoppas att ngn skulle vilja skicka lite bilder på lilla Mia, det vore jätteroligt!

Det e trist att jag inte kan träffa mitt lilla kusin barn på jättelänge, men men.

Själv har jag spelat tennis, simmat (min nya workout metod, eftersom att  jag simmar gratis i poolen som jag och Logan e medlemar i) och jobbat.

Men idag kommer Hanna hit!!!!!!!!!!!!!!! Hon landar pa Newark airport, sa jag tar taget in och moter henne där! Sen ska vi till DC tis-tors och pa fredag blir det NYC, lordag philadelphia där vi ska "fira" 4th of july. Det e tydligen massa folk där och massa festligheter konserter och annat. Sa jag to en vecka semester for att hinna med allt kul som va ska hitta pa! AS NICE!

Hanna stannar i 2,5 veckor och den sista tiden sa ska hon vara med nar jag jobbar och sa kan vi gora saker nar jag e ledig!

Det ska bli underbart att fa lite finbesok hemmifran, jag e jatteglad!

Aja, nu ska jag strax aka till banken, dar efter till tagstationen for att aka till flygplatsen och hamta upp Hanna!

See u all later!

hello

Tja.

Idag

Favolåt just nu: Dead or alive - Bon Jovi, länk:  http://www.youtube.com/watch?v=k99h5aikc4g

Mood: Kreativ och frustrerad över att inte kunna utrycka kreativiteten.

Små irriterad över: Att jag inte kunde jogga, pga omständigheter.....

Jätteirriterad över: Dåliga vanor!

Bästa köp idag: Nya skoinlägg!!!

Sämsta inköp: Äcklig hamburgare vid poolen.

Gladast över: Hanna kommer på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur var dagen: Bra, slapp yngsta ungen som är på camp. YAY! Spenderade dagen vid poolen med de 2 älsta och Hannah and her kids. Vi badade och hade det skönt, simmade även ett par varv i poolen (finns många pooler bla en lap pool). Good day!


Helgen på Silver Bay:

Bäst: Var som semester!!! AS skönt.

Sämst: Att den tog slut. Uppsatserna (2) som man måste skriva, en om mig som aupair och en om ngt (vad som helst) som har att göra med USA på 5 sidor vardera. Och hemfärden.

Finast: ALLT!!!!! Det var underbart vackert där, finaste stället jag har varigt i i USA.

Fulast: Bilen vi åkte dit i, hade ingen A/C....Bläää

Bästa klassen: När vi gick på haiken och Ice-cream making.

Värsta klassen: Kite making, booooooring

Bäst med fritiden: Paddlade kanot med Emma på sjön.

Sämst med fritiden: För kort hann inte göra allt!

Vänner: Träffade massa nya människor från lite överallt, jättekul att se lite nytt folk!

Hur var helgen: Underbar!!! Önskar att den varade längre bara. Har lekt med tanken att komma tillbaka för mina sista studietimmar! Wonderful weekend!!!

Bilder:

Jag och Saija som vi åkte dit med.

Huset vi (Emma och jag) sov i


Elina och Saija som vi åkte med
Lake George med bergen i bakrunden




Kite making
lite av utsikten

Glass Klassen
Bild ifrån Haiken, vi besteg ett berg as jobbigt var det men såååå värt det när vi kom upp!
Jag och Saija (ifrån finland kommer hon ifall ngn undrar)
Gullig kyrka
Idrottshallen på området
Golfbilen de åkte runt i på området

Huvudbyggnaden, imponerande inte sant?
huvudbyggnaden + matsalen

Hemfärd
Avslutar helt random med en talva ifrån mitt rum!

Over and out!


Döööööööd

Jaha, då var helvetes dagen över! Idag har jag jobbat 13 jävla cp timmar! Och hade detta varigt ett normalt jobb så hade jag ju fått övertid, meeen eftersom att detta inte är ett normalt jobb så får jag ju inte övertid. DVS mer pengar. OCH det går inte att bara säga: hey I cant work more then 10 hours per day! Så totally fucked up!

Aja, eftersom att jag har jobbat som ett jävla as hela veckan så har det inte hunnit hända ngt mer än att jag joggade idag och att Emma och jag ska till silver bay på fredag för en weekend course.

Jaja, nu e jag  så trött så jag snart kreverar.
Så GOD NATT!

Starbucks och jogging!

Hello mina trogna blogg-följeslagare!

Idag var det sista dagen för Logan i skolan innan sommarlovet! Det "firade" jag genom att sova i 2 h efter att han åkte iväg till den sista skoldagen. Av ngn anledning så var jag jättetrött, även fast jag somnade kl 22 i gårkväll. Meeen iofs så började jag (som alltid) kl 6.30 i morrse, så det kan ju ha vart anledningen...

Men men, jag sov och vaknade (förstås) tröttare än någonsin men det var värt det. För sen kom Logan och vi käkad lunch innan vi bjöd över the triplets and Hannah for a playdate (vilket e mkt lättare att skriva på engelska). Så Hannah och jag hade ett långt snack om ditten och datten, som en god vän brukar säga.

Till midag så gjorde jag nudlar med scampiräkor i vitlök/tomatsås/soyasås vilket var väldigt gott och ungarna uppskattade det too. :) Det ska jag nog göra flera gånger, även fast Zach är allergisk så jag måste göra ngt different till honom (som ni märker e jag lite trött och slarvig, vilket gör att jag inte orkar översätta till svenska....).

Efter att jag hade slutat så bestämde jag mig för att dra ut och jogga lite. När jag kom ut så märkte jag hur oerört fuktigt och varmt det var i luften.... Men strong som jag e så joggade jag ändå. Jag kan ju bara medela att det var as jobbigt, ch jag hade svårt att andas obehindrat. Men det var lungt värt det! Jätteskönt att komma ut, imorrn så kommer jag inte att ha tid så det är lika bra att passa på!

Annars så har jag saknat familjen hemma lite, annars inget speciellt. Just nu sitter jag på Starbucks och skriver mitt inlägg, eftersom att internetet hemma inte funkar efter allt stormoväder med blixtar och allt.... INTE kul måste jag säga! Men lite coolt att sörpla starbucks kaffe, samtidigt som jag bloggar (och skönt att kunna sitta upp samtidigt när jag  sitter vid datorn, annars så måste jag ju jämt ligga på mage i sängen vilket inte e kul). 

Här kommer några bilder jag tog när Izzy och jag var i NYC för lääääänge sedan, som har legat på Izzys kamera.















De  flesta bliderna är ifrån när vi åkte med Staten Ilandfärjan i höstas! Den sista är en verizon reklam vid penn station, nyc.

Tata for now! 

Izzy and NYC!

Hola again!

I ferdags kom Izzy all the way from Pittsburgh för att hälsa på mig och guacamolen på farmers market. :P Hon kom redan  vid 12 tiden, vilket var jättekul. Jag förväntade mig inte att hon skulle komma fören vid 4 kanske, men det var en t positiv överraskning.

Eftersom att jag inte började jobba innan 2.15 så passade vi på att göra ett för Izzy, mkt kärt  återbesök på farmers market. Sen körde vi Zebras och efter det så hämtade vi ungarna.

Eftersom att vi hade en husvisning så var alla tvungna att vara ute ur huset innan kl 5.30, så då fick jag sluta vid den tiden istället vilket var as shysst.

Lördag började vi på Wawa, vilket är en av Izzys stora favoriter (min med), vilket inte finns i Pittsburgh till Izzys förtret. Sen tog vi tåget i till NY. Vi startade med att ta suben till nått ställe där Izzys mamma hade bott när hon var aupair. Sen gick vi till Central Park Zoo vilket var jättekul, det är ju världskänt och ett måste när man besöker central park! Så där gick vi omkring ganska länge och glode på djuren. ;)

Sen gick vi till en fontän där tydligen Carrie i sex and the city hade gjort slut med sin pojkvän, så den var ju Izzy TVUNGEN (haha) att se. Eftersom att hon är helt BESATT (lol) av sex and the city.....

Men det fanns ivf sköna bänkar där som jag kunde vila (och massera) mina döda fötter på. Nää, fontänen var ganska fin ändå så det var inte så farligt. :)

Sen käkade vi mexikansk mat, gick, gick, och gick och gick. Vi (Izzy) skulle ha tagit kort på "praise the lord" folket (massa svarta människor som brukar stå och pedrika utanför Macy's) meeen de var inte där i dag, vilket var förvånande och Izzy blev besviken. Det var typ på hennes lista att göra, så det var väl inte så snällt av dem att inte stå där.....menmen det kommer säkert flera chanser. Sen gick vi till cold stone creamery (som Anna Kusin tipsade om, Tack!) och käkade god glass!


Därefter var det hemfärd, middag och hockey (Izzy kollade jag satt vid datorn) sen soova.

Söndagen var inte så spännande, Izzy åkte vid 12 och jag slappade sen hela dagen. På kvällen träffade jag Emma och Katarina på Zebras annars inget.

Idag började jag dagen med att käka färska blåbär och jordgubbar med mjölk! HA! Mumsigt var det!

KLART SLUT!

Middag på Appelbees!
Izzy and I
Vi var även på cold stone creamery
Jag i central park
Central Park
Jag och H.C Andersen statyn (eller HC som Izzy såååå fyndigt kom på)
Central park zoo, sjölejonen!


Sälarna
Polarbear
Apor
Svarthuvad svan
Det bara kryllade av dem!!!



Något jättekonstigt djur som jag inte har ngn aning om vad det är...

As stor catfish

Jättefina papegojor
Orkidéer
oooormGeorge Delacorte Musical Clock
fååår
Fontänen
Samma fontän

Sååå, nu var det klart!

Helgen efter Miami!

Haha, jaaa nu har det gått en vecka efter Miami och allt har kommit tillbaka i sina gamla ingrodda vanor igen...På gott och ont.

I helgen (och veckan) har jag jobbat skit mkt, så jag har inte orkat gjort ngt speciellt bara vart hemma. Bara sova och lata mig, samt tappa all hud.

I helgen nu så jobbade jag men idag, söndag var jag ledig. Så då åkte jag, Emma och Faustine till Target där jag köpte present till min unge och en ny CD (Seether, Finding Beauty in Negative Spaces) som jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR!

cd omslaget

Sen åkte vi till mallet där jag köpte ett par skor, as snygga!!!
The Skor!

Efter det åkte vi och käkade middag på kina resturang. (som ni märker så är jag inte på skrivhumör)

Här kommer Miami bilder!









Födelsedag bild!

(sista bilden är ifrån min födelsedag, med tårta och wawa kopp)

Tata for now!

RSS 2.0