Ybertråkigt!

Halloj!
Jag ska börja berätta om min jul: för att sammanfatta den, JÄTTETRÅKIG! Jag satt hemma själv hela julafton och gjorde ingenting utom att läsa och kolla TV.....Juldagen var den samma, familjen var borta så jag var själv hemma. jag satt i pyjamas hela dagen och väntade på när Isabelle skulle bil ledig, hon firade jul med hennes familj (alla mina andra vänner var borta under hela julen), när hon blev ledig så åkte vi till Newtow och fikade på Dunkin n Donauts. Det var skönt att träffa någon annan igen, efter all ensamhet.

Igår så jobbade jag hela dagen, var jättejobbigt men kul att få ngt att göra.

Så igår kväll när jag skulle åka och fylla upp olja (det var typ -40% kvar....not good) i New Jersey. Allt gick bra med att fylla upp och så, meeen när jag kollade på lampan så var det -50% kvar!!!!!!!!!!! Vilket är lita oroande så jag sa att de skulle behöva lämna in bilen och kolla var problemet ligger. Men men.

Idag vaknade jag sent och snackade med pappa och Mikael innan jag blev hämtad av Janara, vi åkte och käkade lunch/middag på ett taco ställe i New Hope. Det var jättekul att träffa henne igen! Vi satt och snackade och käkade lääänge:)

Och nu har Hannah kommigt hem så vi ska ev träffas i kväll, och hennes pojkvän är också är och besöker henne. Ska bli kul att träffa honom, hon har sagt mkt om honom.

By the way, så håller jag på att se alla sällskapsresefilmerna! De är jätteroliga fortfarande! Och min favvo är Snowroller!

Nu har jag en utmaning till alla ni som kommenterar! Skriv i en kommentar vilken Sällskapsresefilm samt scen i filmen som ni tycker bäst om, och skicka kommentaren till min blogg!

Jag väntar med spänning på allas kommentarer!

Tata,
Johanna!

Jaha, då var julen för dörren igen då....

Jag började dagen som vanligt med att lämna Sam och Zach vid bussen och sedan köra Logan till skolan. Men vägen till skolan var kantad av träd som glittrade i silver! Det var minusgrader och is i alla träd och buskar, och på detta så låg solen! Det var sååå vackert jag försökte ta bilder, men eftersom att det var ifrån bilen så blev det inte så bra. Meeen jag lägger upp det i varje fall:
Det var MYCKET vackrare i verkligheten, kameran kunde inte fånga det i bilen...tyvärr:(

Efter det så åkte jag hem till Hannah, som packade inför sin semester med pojkvännen på Long Island. Vi käkade frulle hos henne och drog sedan till Wawa och drack kaffe (förstås ;)).  Vilket jag också tog bilder på:
Wawa kaffemugg!!!!!! och otvättat hår....hehe

Sen fick jag veta att den tjejen jag skulle ha varigt med på julafton inte kunde (hon skulle träffa en kompis från hennes land, brasilien), såååå nu vet jag inte vad jag ska göra på julafton. Käka janssons frestelse som jag ska göra i morrn och kolla TV kanske....FÖRUTOM att prata med mamma och pappa.......!!!!!!!!! Men men det ordnar sig alltid, förutom att alla jag känner ska eller är borta...

Men när jag skulle lägga Logan och Sam (Zach och Alison var på baseball träning) så var det det ett jävla liv på Logan, han insisterade på att Alison inte alls var med Zach och att hon var i huset, *suck*. Ibland HATAR jag ungen! Men men, när han väl kom i säng så somande han nästan direkt, så han var väl bara övertrött. Det är tur att han inte är sån ofta, nästan aldrig så man får ta det onda med det goda. :)

Igår kollade jag på "sunes sommar" på datorn. Den var jättekul denna gången med!

Aja, nu ska jag sova!

Tata!


The Big Apple!

Halloj!

I förrgår (fredags)  var jag och Isabelle till the farmers market och käkade. Och vi skrattade så mycket så att det nästan gjorde ont, hehe. Det är bra att vi alltid (typ) har kul :)

Jag köpte mina mint/vitchoklad pastiller, ybergoda, så nu har jag för några (ca 2) veckor framåt! Haha...

Igår så åkte jag och Sandra, en svensk tjej jag träffade på flygplatsen och var med under orientation (hon bor i DC om ngn vill veta), till New York. Jag kom dit vid 12 och hon skulle komma kl 12.15 och kom kl 1.....Jaaaaaaaaaaaa, jag väntade där på henne i en timme, men det gjorde inte så mkt :) det var ju ändå New York Penn station! hehe 

Men när hon väl kom så bestämde vi att vi skulle börja i Central Park. Så vi lämnade tågstationen men när vi väl kom ut så hittade vi inte  vart vi var på kartan som jag hade med mig... Jaa så då fick vi snällt fråga en av de ytterst hjälpsamma amerikanarna som gav oss en bra vägbeskrivning (vi hittade alltså med den, hehe), det var bara att gå 8 avenue ner till 57 street columbus (I think....). Jaja, vi hittade dit i varje fall. Men när vi kom dit (det var en bit att gå) så var vi stelfrusna och hungriga....så vi sa att vi skulle käka först innan vi gick in i parken. Ja vi hade passerat massor med mat places, men när vi väl ville äta så hittade vi inget.... Vi gick och gick och gick och gick, i typ en timme i den isande kylan. Tillslut hittade vi ett mysigt typ Dinner som vi stannade till på, vi tog burgare med varm choklad till ;). Efteråt så gick vi med mycket lättare steg, men tyngre magar till Central Park. Väl där så var det massa snö (ca 6 cm, massa i Pennsylvanias mått mätt) och allt såg nästan förtrollande ut, det var så himla coolt att vara där. Jag hade aldrig innan  jag kom till USA aldrig haft någon vidare längtan att åka hit och se detta, men väl här så är det oförglömligt och sten coolt!!!

Vi promenerade runt i Parken och stötte helt plötsligt på en annan tjej vi hade träffat (inte någon vi hade direkt pratat med, med ändå) på orientation. Jag kommer inte ihåg hennes namn, men det var ganska random och kul att bara träffas där. Hon bor inte ens i New York, utan 1 h utanför. Menmen, vi snackade med henne ett litet tag och gick sedan vidare till 5 avenue och alla designerbutiker. Häftigt att se ställena där alla kändisar shoppar (och alla rika, typ). Vi såg times square och köpte chai latte på starbuck och fikade (tog med latten) på ben and jerry's. Därefter så kunde ingen av oss känna varken ben, armar, haka eller tår, så vi gick tillbaka till Penn station och tog tåget hem.

När vi väl kom tillbaka till tågstationen så skulle vi gå och hämta bilen, det fanns 6 våningar och när jag parkerade bilen så var jag lite stressad för att jag hade 2 min på mig att parkera och ta mig till tåget (jag hann) så jag kollade inte så noga vart jag parkerade, så hittade jag inte bilen. Jag var ganska säker på att det var på 4:de våningen, men där fanns ingen bil. Så vi sprang upp på 5:e våningen och letade frenetiskt, men ingen bil. sprang upp till 6:e våningen, ingen bil. Tillbaka till 4:e, vi kunde ju ha missat den, men ingen bil. Jaha, sa vi då, vi får väl kolla på 3:e våningen då, men där finns den säkert inte. Vid detta laget så började  jag bli ganska orolig, tänk om ngn hade stuligt den! Min HYRbil, som mina hostparents har hyrt på ett långtids kontrakt! 

Men vi gick (sprang) ner till 3:e våningen och gick (sprang) runt och kollade, och där stod den, precis där jag lämnade den ;D. Hehe! Det var verkligen en lättnad att se den. Men att ta sig in var en kons i sig. För när jag hade parkerat den så var det en jätteliten plats och bilen är STOR, så det var inte svårt men svårare att ta sig in. Men in kom vi (jag först, körde ut och sen fick Sandra hoppa in), annat var det när vi skulle ut från parkerings huset.....

Ja då var min biljett för knöglig så vi var tvugna att få en ny hos custom service (jättelätt, och jag betalade bara 6 dollar för parkeringen hela dagen, ganska billigt). Men det var lite grädden på moset att vi inte kunde komma ut...

Men det gjorde vi i varje fall och kunde lätt köra hem!

I morse när vi vaknade så hade vi planerat att åka till Wawa och käka frulle innan vi skulle till the mall. MEN när jag gick ut till bilen så var det is everywere sooo, det gick inte. Hela bilen (och allt annat samt vägen) var täckt i ett lager av is, det såg ut som att någon spolat med en slang överallt och det bara var typ 40 minus samtidigt så att allt frös till direkt...Tydligen så var det kaos på alla vägar, så det var väl lika bara att vi stannade hemma. Vi kollade på film med barnen och kollade på en parad av brandbilar och polisbilar, tilloch med santa var där och kastade ut presentpåsar, jag var den ända (förutom barnen förstås) som fick en påse!!!!!!!!! Hahaha, jag tror att det var  för att jag log så brett :D,det lönar sig att vara glad. Lol!

Men men efter det så hade vägarna klarnat lite och då tog jag, Sandra och Hannah min bil och åkte till frankin mills mall, där vi shoppade lite. Jag köpte en Gap tjoktröja och två linnen och 3 par trosor på Old Navy. Och sen såg vi till min förtjusning ett WalMart på vägen ut till the highway, så vi stannade till där oxå. Och där köpte jag ett par jogging skor för bara 11 dollar(!) och dadadam dam daaaaaaaaa: en WEBBCAM!!!! Så till alla er som törstar efter att se min vackra nynna live, nu har er högsta dröm blivit sann!!!!

Men men efter det så körde jag Sandra till tågstationen i Yardley och sen åkte jag och Hannah hem till oss. 

Vi käkade turky till middag, och sedan så var det dax för de första Hanuuka presenterna! 21 är starten på Hanuukah i år, så efter middagen öppnade barnen presenter (inte från mig, de får de senare) och vi (föräldrarna och jag) öppnade presenterna som vi fick av barnen. Jag fick en almanacka av Logan, en prydnads delfin av Zach och ett halsband av Sam. Det var väldigt gulligt!

Men nu är jag svintrött så jag ska BARA lägga upp en MASSA bilder som jag tog i the big apple! Here you go!!!

Random bild av en snygg fasad!Annan random fasad!Sandra i central park!Militärträd mitt i central park! Woho!häst och vagn!skridskorink mitt i parken!skyskrapaThe essex buildingMEEEEEEEEE!Vi!Vatten  ekorreSandraYo (eller jag för er som inte fattar det)Haha, thin ice det finns ingen is!Vackertskarp kontarstfrihetsgudinnan, kinda..5 avenueGissa vilken affär!Time SquareTime SquareTime SquareTime SquaresandraMEEE!!!The M&M store!


HAHAHA!!!!!! Det blev måååånga bilder denna gången, hehe. Men men, ni får ta och komentera mycket nu!

Tata!!!!!
 


Snö igen....

Jaha, så snöade det igen! Det är inte bra för mig för då är det stor risk att skolan blir inställd och då får jag jobba mer....Vilket jag inte vill! Menmen...

Det har dessvärre inte hänt ngt intressant här förutom att jag har köpt Hanuukah presenter till allihopa här...och en bok till mig själv, hehe.

Igår var jag och Isabell inne i Newtown och handlade presentarna och promenerade runt lite. Vi fikade även på dunkin donats och skrattade (som alltid:)) nästan hela tiden!

Zach fyller år idag så jag ska göra svenska pannkakor till dem, som han bad om.

Det är sååå skönt att det är helg nu (eller ja i morrn) vecka har varigt lång och trist. Och jag har ingen motivation att skriva what so ever!

Såå vi får se om jag orkar skriva ngt senare.

Well,
Tata

Sömnlöst!

Hello!

Igår var jag till Wawa med Isabelle, och vi skrattade så mkt att mina käkmuskler nästan gjorde ont ;)

Igår åkte även Sara hem (den gamla AuPairen som hälsade på i helgen) och hon lämnade en massa käder som jag fick:D Vilket var kul, men det var trist att bara träffa henne så kort, för hon verkade vara en väldigt trevlig person. Menmen men kan inte få allt!

Idag kom jag på att Zach fyller år (åtta) på fredag och jag har varken köpt en present till honom ELLER hanuukah presentar till NÅGON i familjen....Opps :(
Så i morrn ska Isabelle och jag åka till Newtow och göra mina inköp till både födelsedag och Hanuukah! Men jag har ingen aning om vad jag skall köpa.... Men det finns säkert ngt kul, någonstans......hoppas jag.

Inatt så somnade jag inte förren vid 3 tiden, och gick upp vid halv 7! Hemskt! Jag är såååååå trött nub så det finns inte! Men men det är bara att ta sig samman och kämpa på!

Det  var väl allt för idag!

Så... Tata!

Time time time! (Thats a country song as well;))

Jaaaa Im sorry that I havent been updating as much as I usally do....BUT it seems as Im running out of time (hehe) all the time! HAHAHAHA

Länk till låten Time time time: http://se.youtube.com/watch?v=ocMCRjWNiqA

Nää seriosly så har jag varit väldigt upptagen med att:

  • Shoppa (jeans IGEN *suck*)
  • Åka till en jävla fotograf (IGEN *stön*)
  • Åka till Oxford Valley Mall (IGEN, Jippi)
  • Vaxa benen (Oerhört painful, never again maybe)
  • Åka till Bethlehem.....TILL nån jävla julmarknad med dyra och trista grejor. Nämde jag att det tog TVÅ (2) TIMMAR! Jag hade fått veta att det tog EN (1) timme.....OCH jag hann inte äta ELLER dricka ngt innan, såååå jag var ganska cranky....!!!!!

Hmm, jag hade inte planerat att vi (Hannah och jag) skulle göra så här MYCKET, jag ville vara hemma denna helg och chilla. Men ICKE då! Vi har flängt runt hela tiden, så den ända tiden som jag har varit hemma är när jag skulle sova. Inte vad jag ville, men men jag har ju i varje fall inte tråkigt....

Now I gonna wright in English so Hannah can understand the painfulness!!!! Yesterday (saterday) night Hannah and I (mostly Hannah) decided that it would be a fun thing to wax our legs. Sooo we went to Giant (the grocery store we shop at) and bougth wax. When we got back we decided that I should go first, so we heated the wax and started. First of all it was VERY painful, but I could handle it and I could do it again WITH A PROFFESIONAL! Second of all The strips were not enough soooo we did one leg (badly, a lot of hair is still left) and HALF of the other.....

But! I think of it as a experience, so it is pretty okey. ;) Thanks Hannah for that! ;D hehe

Staden där julmarknaden var väldigt vacker (även fast julmarknaden kinda sög) så jag lägger upp några bilder på det och tortyren!
Tortyr instrument!Tortyr utförare! (the tortyr master)The tortued! Offret! She said (befallande) Jag säger bara: AJ!Ingången till julmarknaden...kostade btw BARA 8 dollar!Julgranar är det i varje fall gott om....Han sågade ut isskulpturer, coolt!Ooooold town, hehe!Vackert.Allt så väldigt gammalt ut och stan var urmysig, men lååångt bort...Man kan inte se det men jag lyckades ta bilden precis som ett gammalt par var bakom stensaken så att de inte syntes! Hehe, Me Rule! Alla städer måste ha häst och vagn ;)Cool pinne!De tyska tjejerna jag åkte med!

Det blev mååånga bilder denna gången, men jag hoppas att det är till belåtelse (som de säger överallt här...)

Tata och ha det så bra!


Howdy Ho, My Fans! ;)

Igår hade jag tänkt köra mina "hårda bullar" igen. Meeen eftersom att det ÖSregnade HELA dagen(!) så gjorde jag inte det. Det var inte en så kul dag igår... Jag blir så trött (tröttare än vanligt) av det hemska vädret, och det är deprimerande....BLÄÄ!!!!

Jaja, jobbet gick bra och det känns verkligen som att barnen och jag har kommit varandra mkt närmare och det är lätt att prata med dem och få dem att lyssna på mig, speciellt Logan. :) Detta gör att det är lätt att tycka om USA after all ;)

Igår kom också Alison hem ifrån Australien. Det är skönt att hon är hemma igen, barnen saknade henne och jag har bättre jobbtider (hehe) när hon är här!

Imorse när jag började så kom hon in till Samantha när jag och Logan satt där och pratade med Sam, och hon så ut att vara sååå trött. Och hon berättade att hon sov typ 3 h! För att Australien har natt när vi (i USA) har dag, så hennes dygn var helt omvänt! Stackars henne och hon måste jobba idag också, tror jag...

Well, efter att alla barnen kommit iväg till skolan så körde jag mina "hårda bullar" igen, och det var lättare än vad jag trodde! Till och med kul!

Ev om nån timme så ska jag åka och käka lunch med Isabelle (en annan svensk AuPair) vi hade planerat att ta det i Oxford Valley, men hennes barn är sjukt så hon måste ta honom till doktorn. Men om det tar för lång tid så åker vi nog till the farmers market i Newtown (det som the amish har) och käkar i stället. Vi får se!

I kväll kommer även den gamla AuPairen (Sara, svenska) och en kompis och ska stanna här tills de ska hem vilket jag tror är på måndag. De ska sova i Sams rum och Sam med Logan. Det ska bli både kul och jobbigt att träffa henne. Kul för att jag får se henne och kanske få lite tips;) Jobbigt för att det skulle kunna bli spänt mellan henne mig och barnen, för att de inte vet vem de ska ty sig till...Menmen det kommer nog att ordna sig, det ska bli mer kul än jobbigt.


Tata for now!


P.S

Kul att du (Staffan) också hittade till min lilla blogg! :)


HAHA! Genombrott!!!!

Idag var jag och Hannah ute och körde på okända vägar igen! Men vi körde INTE vilse!!! hehe
Hannah skulle fotografera sig hos en fotograf för en jobbansökan som hon ska skicka hem till Tyskland, så vi gjorde det och sen drog vi hem till henne och käkade lunch. Därefter så väntade jag på att pappa skulle logga in på Skype som vi hade gjort upp, meeen INTE DÅ! HÄR SKITER MAN TOTALT I ALLT MAN LOVAR! Jag förväntar mig ett förlåtmail INOM EN SNAR(!) FRAMTID! Bara så ni vet!

Mitt genombrott som hände idag när Mitch berättade att Logan tydligen pratar om mig i skolan hela tiden, like Johanna this and johanna that! Det gjorde mig väldigt glad att höra! Som bekräftelse att jag åtminståne gör ngt rätt!

Det är väldigt underligt vädet ute. Idag var det 15 grader varmt och regnigt ute, för två dagar sedan så var det 6 minus och snö... Very weird... Men men.

Nu ska jag dra till Wawa och dricka kaffe!

Adjö and byebye and Tata!

13 F***NG Timmar!!!

Hellööö!!!!
Igår jobbade jag 13 timmar, vilket är 3 h för mkt. Om familjerna går över 10 h så är det inte bra för dem.....de kan bli fråntagna previlegiet att kunna anställa aupairer ifrån AuPair in America. Meeen eftersom att jag är en såååå snäll nanny så låter jag det passera, EFTERSOM att Alison fortfarande är i Australien och Mitch måste ta hand om allt själv. Så denna gångnen gick det bra, men det kommer inte bli en nästa gång det kan jag lova. Det var ganska hårt att jobba 13 h och 15 min i sträck..... Men men horror day är over och jag och Hannah avslutade den på starbucks med shaken lemonade icetea. Vilket var MUMS!

Idag började jag kl 8 på morgonen (första gången jag började så "sent") MEN när jag kom ner så var barnen inte ens uppe!!!! I vanliga fall håller vi på att avsluta frukosten och alla är påklädda, borstat tänderna och kammat sig. Meeen Mitch hade inte gjort ngt av det och kl 8.15 så började de ÄTA!!! Vi måste gå kl 08.30 till bussen....så man kan säga att vi var sena. Och eftersom att MItch var tvugen att åka vid 8.15 så vart jag den jobbiga som var tvungne att stressa på alla! Det var jag INTE glad över, jag som många vet HATAR att stressa! Men vi hann allt som tur var, men jag gillar inte att börja sent och vara tvugen att stressa. Då börjar jag hellre en halvtimme tidigare! Jaja.

Efter att alla barnen hade kommit iväg till skolan så joggade jag faktist och hurtade mig...Så nu är de hårda bullarna här! Får bara se hur länge det håller i sig....

Efter det så åkte jag och Isabelle till Wawa och drack kaffe och snackade innan jag började igen.

Hannah this is for you!
When Logan and I were at the tripplets house today Hannah and I was talking about swedish and german food. And I said foods (and candy) that I really like, and almost everything I said she told me were german brands!!!! It's sooooo annoying, almost NOTHING is swedish that I like! All of the best chocolate, apparently, is from germany and Nestlé and KITKAT!!!! I am sooo disappointed in Sweden! :(

Well that's all for today, Hannah and I are going to Starbucks now, sooo... SOLONG!

And,
Tata.

Cluster Meeting!

HOLA!
Idag sov jag ut till halv 9, men jag gick inte upp fören 10.30 eftersom att jag läste lite i sängen. Jag hade tänkt inleda mina hårda bullar idag, meeeen eftersom att det snöade igår och i morse var det jättekallt (ca -6 grader) och det fanns lite snö kvar, så fann jag det annledning nog att inte inleda mina hårda bullar idag. Jag har bestämt att jag ska göra det på tisdag! För då börjar jag inte fören kl 8 på morgonen. Imorrn jobbar jag 06.30-20.00 så jag bestämde mig för att inte börja i morrn heller, jag kommer att vara slut nog utan hårda bullar (suck).

Jag, Hannah och en columbiansk tjej åkte vid 12 till the post office i Washington Crossing och träffade där en tyska, Katarina, innan vi åkte till Amy (Canadensiskan) som körde till King of Prussia med hennes GPS. Man märkte verkligen hur mkt lättare det är om man har GPS, det är bara att köra. Man behöver inte nån karta från Map Quest eller nån soppig vägbeskrivning som alltid gör att man kör fel.

Vi var först på plats (en halvtimme tidiga) så vi gick igenom det isande kylan in i hotellet för att hitta den (typ) nattklubben som organisationen hade hyrt för detta tillfället. Det var inte speciellt svårt efter: när vi gick förbi ett rum där det var ett annat möte så frågade de ifall vi tillhörde deras sällskap, jag ba "yes" även fast jag såg att det var fel organisation. Det roliga var att alla såg det så vi stod där ett tag och skulle precis säga vart ifrån vi kom och vart vi tillhörde, när jag sa: nää dettta är fel, det här är väl inte AuPair in America?" Kvinnan vi talade med sa: " Nej, det är en trappa ned." Så vi knallade vidare ned, medans alla skarattade åt hur dumma vi var (läs jag) när man tydligt såg att det var fel organisation.

Men men, vi kom rätt tillslut. Väl där väntade våra counslers på oss och (när alla kommit) så fick vi snacks (massa grönsaker med jättegod dipp), lunch (kyckling med pommes) och kaka till efterrätt. Det godaste var alla grönsakerna, som var jättefräscha och dippen smakade inte som att den var jätteonyttig. Så jag åt mig mätt på det!

Efter det så dansade vi och brände lite av maten. :)

Det bästa är att organisationen stod för allt! Så vi fick en gratis lunch, samt "julklapp" ifrån våra counslers som bestod av: lite godis, shower gel, penna, block och en nyckelring. Det var väldigt gulligt att få en present :).

Efter mötet så åkte vi till The Mall! King of Prussia Mall består bara (nästan) av designer affärer, vilket var ganska coolt eftersom att jag inte har varit inne i en sådan butik tidigare. Så det var en ny upplevels, och om någon är intresserad så är priserna märkbart lägre än i sverige!

När vi kom tillbaka så åkte Hannah och jag (kan ni gissa vart?) till Wawa och käkade middag (macka, men de säljer även sallader och soppor) och kaffe!

Sen när jag kom tillbaka så snackade jag med Sandra (från orientation), och vi gjorde upp planer om att hon ska komma hit och att vi i samma veva åker in till the big apple! Hoppas verkligen att det blir så nu, för jag vill verkligen in till New York innan julskyltningen försvinner!

Därefter målade jag mina naglar lila, så det är därför som jag skriver nu och inte i morrn. För lacket måste torka innan jag somnar! Vilket det har gjort nu, sååå.....

God Natt!

PS. Jag lägger upp lite bilder ifrån cluster mötet!

På väg till King of Prussia! Angelica (columbianen) och halva Hannah!
Utsikten över dansgolvet utan folk!Amy dansande;)Katarina och nån annan...

PPS.
Hanna (min Hanna) om du läser detta: Jag passerade en skylt mot West Chester!!!!!!! Bara så du vet! Det är det närmsta jag har kommit något av dina dj**la kändis "möten"! Bara så att du vet!

Hejsvejs!

Idag har jag och Hannah kört runt och kollat efter en fotograf som ska ta ett foto till hennes jobbansökan. Vi hittade inte honom, men när vi ringde till en annan som finns i Newtown berättade han att den personen tog 600 dollar för ett foto!!!! Vilket gjorde att Hannah var ganska glad att vi inte hittade honom;)!

Nu har vi precis kommit tillbaka from Oxford Valley Mall och Target, jag köpte en sport BH och träningsbyxor, nu är det harda bullar som gäller (jag är hos hannah och skriver sa bokstaven mellan z och ä finns inte)!

I morrn sa är det cluster meeting i Philadelpia, King of Prussia (vilket är ett gigantiskt mall) vi ska tydligen halla till pa ett hotell... Det är lunch buffe, dricka och efterrätter! Och sedan typ disco....hm...ja...kuuul....Well.

Hon som ska köra heter Amy och kommer ifran Canada och har en GPS!!!! Vilket smäller VÄLDIGT högt här! Sa vi är väldigt nöjda över att hon ska körav:).

När Hannah och jag körde omkring sa stannade vi och tog en massa bilder sa jag lägger upp nagra här!Jag med vacker tomteluva!Hannah and her jumping ;)Hannah on the log! Beautiful!Jag i min vanliga pose;)jagBuga alla!Hannah and I!Högra sidan är New Jersey och vänstra är Pennsylvania!när vi akte tillbaka sa var det en MASSA gäss!

Grattis Annika!!!!!!

Först och främst vill jag bara säga "GRATTIS" till faster Annika och hoppas att 40 är lika bra som 49! ;)

I förrgår var jag hos frisören och klippte mig! Nu är håret jättekort!!! Not! Det blev jättefint, när jag kom därifrån så hade jag filmstjärnefrisyr! Jag ska lägga upp lite bilder, de är dåliga... menmen.

Här rullar allt på och jag försöker att dra ned på shoppandet, vilket vi får se hur det går...
Igår var vi (barnen, Mitch och jag) på christmas decoration show, typ... Det var jättehäftigt! Det var ljusslingor i olika färger formade till olika saker, och man åkte runt och kollade i ca en halv timme. De hade frihetsgudinnan, humty dumty, pepparkakshus, hela träd, illlution av en fisk som hoppade i vattnett, svanar, santa, reklam, tunnlar med ljusslingor och allt möjligt, allt med ljusslingor! Det var riktigt coolt, jag tyckte bäst om frihetsgudinnan!

Idag ska jag käka lunch med en svensk tjej och ikväll färga håret (mörkbrunt, hårfärgen var MKT billigare här en hemma!) med Hannah.

Jag när jag snackar med Jullan och Kossi!

Min nya frilla!Frillan igen;)Jag!

Förväntningar!

Jag fick en fråga om hur jag hade förväntat mig hur allt skulle vara och hur jag upplever att det blev...

Jaaa, tyvärr så har jag väl inte det roligaste svaret på det, för jag hade inte så mycket förväntningar. Men eftersom att det är omöjligt att inte ha några förväntningar så ska ´jag försöka.

Jag hade av föräldrarna fått en bild av att barnen var mycket mer lugnare än vad de är, de är väldigt aktiva och retas och springer runt mest hela tiden (om de får, vilket de inte få för mig). Och de kan vara väldigt högljuda....och jag hade förväntat mig att det skulle vara typ läskigt att vara ute på kvällen men just här så är det ett (relativt) väldigt säkert område. Jag hade även förväntat mig att alla skulle (typ på stan och i affärer) vara trevligare, för innan jag kom så hörde jag en massa om att alla här är SÅÅÅ trevliga och inget annat folk är SÅÅÅ trevliga som Amerikanare! Jag säger bara NOT! Dom är ganska trevliga, men inte i den utsträckningen som jag hade förväntat mig. Hmm, det var väl det....


Idag ska jag (strax) möta en svensk tjej från en annan förening (cultur care, tror jag), Isabella heter hon. Hon kom för en vecka sedan för AuPairen som var innan henne rymde. Asså hon drog när familjen och barnen var på jobbet/skolan, hon tog bara sitt pick och pack och drog, utan ett ord till familjen. Detta för att hennes pojkvän och hon bråkat! Jag säger bara stackars familj! Well nu har ni fått de senaste uppdateringarna, och Anna hoppas att du fick svar på din fråga ;)


Tata,

Johanna


Trött

Jag är så himskans trött! Jag sov dåligt både i natt och natten innan. *suck*, hoppas att det är bättre i morrn....

Igår jobbade jag länge och på kvällen åkte jag och Hannah och träffde några andra tjejer på starbucks som vi fikade tillsammans med:)

Imorse käkade vi frukost tillsammans, Hannah skulle ha följt med men en av trillingarna är sjuk så hon fick stanna hemma, på ett ställe som heter Cosí. Det är en resturangskedja där det är lite billigare och de har jätte goda sallader (lite för mkt dressing bara).

Idag skulle jag  och Logan ha gått över till trillingarnas hus och bakat kakor med dom, men vi får se om de kan komma hit istället och lämna de sjuka trillngen hemma (jag tror att det är Anthony som är sjuk). Förhoppningsvis så kan de komma, annars så får Logan och jag hitta på ngt annat...gå ut eller ngt...

Pappa undade om bilen: Det är en Pilot jag sätter in en bild på den!!Detta är bilen du (pappa) undrade om, det är den jag kör!

Bilen!

Detta är huset jag bor i från vägen sett!

Huset från gräsmattan sett!
Alla måste ha ett basketball mål!
Insidan av huset!
Köket!
Sittingroom!
Källaren!

Så nu har ni en massa bilder på hur jag bor!

Tata,
Johanna

RSS 2.0