Jag lever fortfarande!

Woho! She's alive!!!!!!!!!!!! HA HA! Det trodde ni inte va!?

Nää, allvarligt nu. Jag har inte gjort ngt alls värt att skriva om. Jag har spenderat min tid med att sitta och nörda mig framför datorn, snackat med Björn, försökt sova och jobbat och jobbat och jobbat. Och förstås vart sjuk.... men det håller på att släppa nu!

Idag var ungarna och jag till poolen och förstås så brände jag mig.....men denna gången inte så allvarligt, bara lite i ansiktet. Men det var jätteskönt att komma ut lite, OCH ha energi, efter att ha varigt däckad (men jobbat) i en vecka!

Idag fick jag även ett brev ifeån farmor igen! Det kan jag säga förgyllde min dag! Så om ngn vill veta detaljer om min tillvaro så kan ni ringa farmor om ca en vecka så kan hon berätta! Hehe!

Menmen nu ska jag snart ta en sömn tablett för att kunna sova lite igen. Den senaste veckan då jag har jobbat så har jag i genomsnitt sovigt 3 h varje natt, vilket en ung och sjukmänniska som jag inte mår speciellt bra av har jag märkt. Men nu är jag trött på det och ska ha hjälp den medicinskavägen: Sömntabletter! YAY for them!

Jaja, vi hörs senare! BYYYYYE!

Juuuul

Hej!

När jag snackade med pappa för ett tag sen så gav han mig en utmärkt idé! Jag klagade på att jag måste ha en ny dator för denna är helt slut. Då sa han att jag skulle önska mig det av alla i julklapp, och eftersom det flesta i min familj och släkt läser min blogg så passar det sig bra att önska det här då kan ju alla se det! (gäller bara personer som tänkte köpa julklapp till mig, annars så ignorera bara dettta)
 
Sååå, jag önskar mig en ny, BRA, helst rosa eller limegrön laptop. Det är viktigt att den är bra och håller lääänge, hehe.


tata
för
denna
gång
!

Tandvärk and thunder!!! Wooooo

  • För att inleda, jag är så trött så jag knappt kan se tangetbordet. Sov inget igår eller förrgår, ÄVEN fast jag tog sleeping pills.....baaad.
  • Jag har även tandvärk så det smäller om det!
  • Idag när jag simmade i poolen så hann jag inte mer än 40 min innan vi blev uppjagade av åska och oväder (som det verkar vara här hela tiden....). Menmen jag e glad att jag han simma lite ivf.
  • Imorrn börjar jag kl 6 så jag måste gå upp 5.30 för att hinna åka till Mitch och ungarna i tid, HATAR att gå upp så tidigt! Bläääääää! Men men det är ju jobb, så det får man ju ta..men det känns inte så mkt bättre för det.

Det var allt!

TATA!

P.S
Sorry för allt klagade på sista tiden.
D.S


Jaha nu sitter jag har igen da....

...framfor familjens dator, klockan e 00.24 och jag kan inte somna. Jag e inte ett dugg trott, sa for att orka jobba i morrn sa har jag tagit en somntablett men det tar ett tag innan den borjar varka dessvarre...

Anledningen e att jag har spenderat storre delen av dagen med att snacka med folk hemmifran, bla Julia och Bjorn. Julia kanske ska komma hit pa hostlovet! Jag blir jatteglad da jag tanker pa det!

Efter att jag hadet sett mina kusiners barn i skype i lordags sa kanner jag hur mkt jag missar nar jag e har. Alla har blivit sa stora!!! Och jag bara langtar tills jag kan komma hem och traffa alla igen! Da ska jag fan i mig aka runt och halsa pa alla! Och da forvantar jag mig att bli bjuden pa julfika! Hehehe :P (I mean it!;))

I helgen har jag faktist inte gjort ngt alls....bara slappat, snackat med folk ifran sverige, kollat film och lagat kyckling med bea-sas (yum)! Det har varigt underbart att ha en lugn helg for forsta gangen pa nastan 5 veckor! Hehehe, men det var jattekul att ha sa mkt folk har. Och nu sa kanns det verkligen ensamt att inte ha ngn att snacka med 24 h per dygn (typ)... Men men jag behover vara sjalv oxa for att orka med att jobba och ga upp tidigt pa morgonen. Sa allt gott e bra i sma portioner antar jag.

Men nu borjar det att snurra i huvudet, sa jag ska ta och dra mig till sangen innan jag dackar har vid datorn. Det vore pinsamt om min hostmum kom ner och sov mig sitta sovandes vid datorn i bara sovtrojan, hehe, sa det vill vi inte ska handa!

Sa god natt alla! Klockan e nu 00.37!

TATA! 


SHIT!!!!!!!!!!! Jag kom just pa att jag tog smartstillande innan jag tog somntabletten!!!!!!!!!! HELVETE! Jag vet inte om det var sa javla bra....for pa somntablettspaketet sa star det att man ABSOLUT inte ska blanda det med ett visst medel, och jag kan inte hitta paketet till minna smatrstillande!!!! Man far inte ens anvanda hudprodukter med det i....ska forsoka hitta det pa internet och se om jag kommer att do eller inte. The drug is called Motrin....men det ska vara ok, det innehaller inte Diphenhydramine som var farlig att blanda med eller hur det nu var, jag minns inte. Bra det! Usch, jag har varigt jatteforsiktig hittills men nu glomde jag det. Iiiinte bra, men ingen skada skedd. Saaa god natt (igen)!

........

Yo!

Jag ska klaga nu (förvarning)!

Jag känner mig såååååå negativ!!!!! Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖR, jag vill bara smälta som is i solen och åka ner i jorden (rim fick jag oxå med, lol)! Eller bli en slimeklump som åker in i marken ända ner i jordens kärna där jag blir förintad av den oerhörda hettan! Eller nerstampad i marken av en flock skenade elefanter! Hmhm svårt val det där....skit samma!

Idag skulle jag ha gått på den filmen som jag inte såg iförrgår.....baaaad, men jag får väl ta och se den i helgen istället...Bläääääääääääää!

Jag orkar inte bry mig!


Annars så har jag inte gjort så mkt annat, spelat nördspelet eller matat drakar som mina kära (;)) vänner kallar det. Har bokat sista helg kursem så nu kommer jag snart at vara klar!!!!! YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAAAAATAR att man måste plugga och jobba på detta "jobb", men det är ju som det är och snart kommer jag ju tillbaka till den civiliserade världen! Fast jag kan knappt fatta att det redan har gott 9 månader! Det har bara swichat förbi! Men när jag tänker på Baby så känns det som en evighet....jag kommer bli tvugen att börja om helt ifrån början tror jag nog, med det ska bara bli kul! 

Aja, TATA!

Jaaa, då har även Emma lämnat mig kvar här. Ensam. ;)

Yo!

Jaha, nu kom jag precis hem ifrån att ha lämnat av Emma på tågstationen, snyft. Det har varigt jättekul att ha henne här och jag kommer att sakna henne mkt, men men vi kommer ju att ses i Sverige och cruisa och klunka smirnoff! Och om 4 månader så är det ju min tur att säga adjö till alla och sätta mig på planet till Shweden! Jag längtar kan jag säga, men det e inte långt kvar nu! Yaya!

I kväll ska jag och Diana se the hangover på bio, dte var typ en månad sen vi sågs. Men det har ju varit fullt hus här så jag har inte hunnit med att se alla.

Aja, skulle bara säga det!
Tata!

Alla bara drar! ;)

Idag akte Izzy hem till Pittsburgh, sa nu e det bara jag och Emma kvar i huset (familjen e hos en slakting). Det kanns konstigt att hon inte e har langre, men det ska bil skont att fa vila sen nar alla har akt. Skont men tomt.....Jag har ju haft atminstonde en annan sovandes i mitt rum i lite over en manad nu, tomt men skont. Emma aker pa mandag till Boston och sen San fransisco och efter det sa ska hon hem till sverige! Jag kanner mig faktist ganska avundsjuk pa henne, men min tur kommer nog snabbare an jag kan blinka.

Efter att Izzy akte (kl 1) sa drog Emma och jag pa bio, vi sag "Orphan" en ny skrackis. Den var faktist ganska bra, sa se den om ni gillar sana filmer! Sen vart det Target. Jag kopte leggins och en ny CD: martina macbride. Eftersom att vi hade husvisning mellan kl 6 och 7.30 sa kunde vi inte aka hem, da kakade vi middag pa boston market (de har kyckling) och cruisade (hehehe) sedan runt i en timme.

By the way sa har jag fatt tillbaka bilen nu!!!!!!!!! YAYAAY!!!!!!!!!! As nice!

Nu sitter jag med en ansiktsmask och vi ska snart kolla film; rosemarys baby. Sa:
 
Tjingeling!

RSS 2.0