M I A M I ! ! ! + PS!

Tjaba!

Nu är Emma och jag tillbaka ifrån Miami, solbrända och illröda!

Jag ska börja med att säga att det var underbart att  komma bort ifrån detta hellhole (liiiite överdrivet, men det e så vi känner just nu) och göra som man vill och inte behöva vara trevlig mot några föräldrar eller ungar! Vi hade jättebra!

Emma sov här torsdag natt, för vi gick upp kl 04.45 för att ta tåget vid 06.15. Så jag körde oss till tågstationen i Woodburne, där vi tog tåget in till philly där vi böt tåg för att komma till flygplatsen. Jaaa, sen checkade vi in och käkade våra medhavna mackor.

Flygresan tog 2.5 h, men det kändes snabbare för jag sov hela tiden (as najs). Väl på Miami International airport så tog vi en taxi (lika dyrt som att åka bussen) till South Beach och vårat hostel (South Beach Hostel) och checkade in.

Därefter gick vi ner till stranden (två kvarter bort, näääääära) och gick runt lite på south beach (ganska länge faktist). Vädret var lite mulet, men det klarnade efter ett tag, men det var mkt varmt.

På kvällen gick vi runt i stan, det var hur mkt folk som helst och alla kvinnor hade hur LITE på sig som helst. Vi blev ganska ställda, här är alla klädda hur ordentligt som helst och där räknades en stringbikini som en hel outfitt som man går på stan med... Och alla bliar var jättepimpade, med fälgar, högtalarsystem och allt vad man kan tänka sig. Och det var inga skitbilar heller typ lamborghini, mustang och vad man än kan tänka sig för svindyra bilar.

Lördagen, vaknade vi och käkade frulle på hostlet (den ingick) och sen bar det av till stranden. Vi var där vid 9.30 och det var inte sol utan ganska molningt men vi badade i det varma vattnet och låg på stranden ändå. Efter någon timme så kom regn och åska, men det klarnade upp snabbt så vi kunde återgå till solandet och badandet.

Sen käkade vi lunch på ett smothie ställe, därefter stranden igen där vi låg tills regnet kom igen vid 4-5 kanske. Då drog vi in till hostlet där vi märkte att vi var helt sönderbrända (inte så bra) jag hade glömt att smörja mig. Jag hade bara gjort ansiktet och emma hade smort in allt förutom ryggen och baksidan av benen, så hon hade det lite bättre än mig som har det över hela kroppen....inte å bra, Alison varnade mig tilloch med innan vi åkte, menmen. :P

Så på kvällen gick vi ut och käkade, jag hade solfrossa och feber så efter det  så deckade jag i sängen. Men Emma hittde lite folk som hon hängde med så det var ju bra.

På söndagen så mådde jag ännu sämre, men jag fick ivf sova ut så det var ju bra. Men vi tog oss ut till starbucks och in till shoppinggatan, där vi köpte t-shirts och glass. Sen gick vi 16 kvarteer hem till hostlet där vi vilade och sen duchade och käkade middag på the pink place som det hätte. Hahaha.

Efter det så satt vi i lobbyn" till hostlet och spelade kort och socialiserade med folk i ngra h innan vi gick och lade oss.

Måndag, planet gick vid 13.55 så vi tog en taxi till flygplatsen vid 10.15. Men planet var 30 min försenat och när vi väl kom ombord så var det nån som hade skickat med sin väska och inte hoppat på planet själv. Så americanarna trodde förstås att det var en bomb eller nått så då fick vi vänta i 30 min till....suck! Men tillslut kom vi tillbaka till philly.

När vi satt och väntde på tåget tillbaka så snackade vi med en holländsk pilot, AAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSS COOOOLT. Han var jättetrevlig och det var en bra avslutning på en bra weekend i Florida!

Jag ska lägga upp blider senare, och om någon vill veta ngt mer so feel free to ask!

Tata!

PS
Vi var förbi Miami Ink, men det var stängt över memorial weekend. Vilket sög, men vi tog lite bilder utanför ivf!

Untitled.

M I A M I    P Å    F R E D A G ! ! !   W O H O ! ! !

I helgen hängde jag med Diana, vi såg Änglar och Demoner och käkade på Olive Garden (italiensk resturang) i lördags. I Söndags åkte vi till Franklin Mills Mall och strosade runt aaaas länge, jag köpte inget till min stora förvåning och glädje.

Annars så har jag inte hittat på så mkt annat.....Har joggat. Blev skrämd av en kanin så jag höll på att hoppa av vägen. Kollar just nu på Da Vinci Koden, fast det börjar bli sent så jag ska nog snart sova lite.

Imorrn kommer jag att joobba i 12.5 h, vilket inte ska bli kul. At all. Men på Onsdag så ska vi på en baseball game i Trenton, vilket ska bli jättekul. Det är den första profesionella baseball matchen jag ser här. Spännade spännade.

Aja, G'natt alla! 

Lite uppdaterad, OOOOO Happy Day!

Yo Yo Todos!

"Hur är det?", frågar ni. Bra svara jag. Hur är det själva? Då svarar ni..............ja, vad?

Idag (hitills kl är bara 12) är jag på väldigt bra humör! Jag har precis varit i Newtown med Diana och Angelica (båda ifrån Colombia), vi handlade lite grejer (nödvändiga saker, INTE kläder och sånt) samt gick på starbucks. Och om nu någon undrar vad mina favvosar är på starbucks så ska jag nu medela det nu: Caramel Frappuccino och Caramel Macchiato, idag tog jag frappen.

Vi snackade om mkt, bland annat så berättade Diana att hennes hostdad visste om en tennisbanna som var gratis och att han har 4 racket som hon kunde låna. Så nu ska vi, Diana, jag och Angelica, spela tennis! Jätteskoj jue!!!!!!!!!!! Så nu ska vi bara finna en tid då alla kan spela, vilket troligt vis blir en T-dag då alla är fria. Det ser jag fram emot mycket.

Igår så hade alla ungarna halvdag, så Hannah och jag tog våra respektive ungar och åkte till en skitstor playground. Det skulle ha tagit 30 min, meeeeen eftersom att det både var roadwork och en olycka så tog det 1 timme. Men mina ungar var jätteduktiga och bråkade ingenting, vi lyssnade på musik, snackade och sen så hade jag givit dem tuggumi och det höll dem ganska lugna hela vägen. 

Efter det så åkte vi hem och käkade middag, Mitch kom och efter det så var det tivoli dax! Så vi åkte till Washigton crossing där tivolit är, hela veckan faktist. Jag åkte jättemånga rides så när jag kom hem så hade jag allt som jag åt under dagen fast i strupen, och det var sååååå nära att jag kräktes upp det. Men det var jättekul, och ungarna van en till fisk, så nu har vi 2 fiskar.....................niiiice.

Och idag hade jag även en mkt trevlig pratstund med Staffan (pappas jobbarkompis), vilket var jättekul. :)

Annars så satte jag igång med joggningen idag också! Jätteskönt var det att komma ut, och jag började inte hosta eller få ont i halsen alls! Vilket jag hade förväntat mig, men det funkade! Så nu är jag tillbaka på banan igen! YAY!!!

Aja, det var uppdateringen för idag!

Tata alla!

P.S
Jag kom på att man kan lyssna på Bandit Rock (radiokanal) på internet, så nu gör jag det hela tiden. ;) Just nu spelas HIM-Wicked Game, mkt bra låt by the way. Hehe.
D.S

På bättringsvägen, sakta med säkert!

Hej Hå Alla!

Till att börja med: nu har min förkylning börjat att lätta. Äntligen!!! Så nu ska jag sätta igång med joggingen, men kanske inte riktigt än. Jag måste bli lite friskare först för att inte få ett förkylningsåterfall!

Annars så har det regnat hela veckan och varigt varmt omväxlande kallt, så veckan har väl inte varigt den bästa. Men det e bara att stå ut, snart ska jag ju till Miami och sen kommer HANNA!!!!!!!!!! Woho vad jag länktar efter det!!! Det ska bli såååååååååååå kul!!!!!!!!

Men annars så ska jag baka kakor ifrån Cookie dougpaket, sånna som man klämmer ut. ;) Ska bli spännande, har ju aldrig gjort det.

Och om det är fint väder så ska jag försöka komma ut och gå lite samt ta lite snygga blider.
 
Jag skriver mer när det har hänt ngt!

Bye!

Sjuuuuuk

Guu vad jag HATAR att vara sjuk, jag har inte sovit p.g.a att jag höll på att hosta lungorna ur mig i två nätter nu. Jag kan knappt stå upp p.g.a trötthet av att jobba massor SAMTIDIGT som jag är sjuk. Och min näsa är alldeles röd och sårig av att jag snyter mig hela tiden!

Summan utav detta är att jag hatar att jobba som AuPair just nu, man kan aldrig ta ledigt för att man är sjuk. Det ska isåfall vara om man inte ens kan stå upp och kräks konstant, vilket jag som tur är inte gör. AGHHHHHHHH!!!!!

Saken blir ju inte bättre av att alla amerikaner tror att jag har svininfluensan, och tycker att jag borde gå och testa mig för det. Man blir ju inte direkt lugnad av det... Så just nu är det inte så bra i USA, och för mig.

Eftersom att jag har varigt sjuk hela veckan hitills så har jag inte gjort så mkt, jag trotsade sjukan en dag och käkade på olive garden (italienskt place) med Hannah och köpt med Kleenex. Det är väl det enda tror jag nog...

Aja, nu håller jag på att somna så jag ska lyda Hannahs råd om att se till och somna tidigt så att jag blir frisk nån gång!

Tata!

RSS 2.0