Opps...

Jaaa, jag ber om ursäkt jag trodde att jag hade skrivit att vi ska sälja huset. Meen jag får vällan förklara då!

Mitch och Alison (mina host parents) ska skilja sig, och då kommer det att bli för dyrt för ngn av dem att ha kvar huset, så då måste de  sälja det. Så nu förtiden så kommer folk och kollar på vårat hus då och då, så huset måste vara tipptopp hela tiden. Vilket inte är så jobbigt som det kanske låter, faktist.

Detta innebär förstås att vi ska flytta, men det kommer inte att ske fören vi har sålt detta hus. Och även om vi säljer i morrn så kommer vi inte att flytta fören till sommaren, när ungarna har lov.

Detta betyder för mig att jag ska bo i ett hus och sen åka i mellan husen för att ta hand om barnen, så om jag bor hos Mitch så måste jag åka till Alison (om hon har ungarna) på morgonen för att ga dem frulle och ta dem till skolan och bussen, och efter att jag är klar så åker jag tillbaka till mitt rum hos Mitch och är där tills jag ska jobba igen på eftermiddagen. 

Jag måste erkänna att jag inte är jätteförtjust i detta arrangemang, men jag trivs ganska ok med denna familj så jag vill inte byta familj.

Så nu tror jag att jag har förklarat allt, om ni har några mer frågor så får ni väl fråga i kommentarerna eller nått.

Men nu ska jag snyta mig, så....

Tata!

P.S
Detta är sången jag har på hjärnan just nu: http://www.youtube.com/watch?v=5UNqkBLn4Zg

Nice....not...

YoYo!

I helgen så kom Izzy!!!!!!!!!!!!! Vi skulle ha käkat på middag tillsammans på fredagkvällen, men hon kom inte fören vid halv 11 på kvällen! Så jag drog till Wawa med Diana ifrån Colombia. Hon har redan varigt här i ett år men hon förlängde med ett till, innan så bodde hon i New Jearsey 2 h härifrån, nu bor hon i huset brevid. :) Så nu ska jag försöka, med hennes hjälp, att förbättra min spanska (vi får se her det går)!

Men på lördagen så åkte Izzy och jag in till NYC vid 12, efter att jag hade jobbat. Vi hade det jättetrevligt och satt i värmen och snackade (samt gick runt) i flera timmar, vi skulle ha gått till det glass stället som Anna (kusinen) tipsade om, men det var för varmt. Vi gör det nästa gång istället!

När vi kom tillbaka till Pennsylvania efter NY så åkte vi till red lobster och käkade god fisk, innan vi åkte hem och sov (kom hem ganska sent, för sjuklingen: moi).

Söndagen; åkte till Wawa och käkade frulle i Alisons bil (niiiice) för hon hade min. Satt och snackade och chillade. Sen åkte vi tillbaka och satt nere i källaren (var så inåt helvete varmt ute) och kollade på 100 höjdare på www.kanal5.se/webtv vi garvade så tårarna ran ;D. Sen var hon tvungen att dra, jättesorligt en hel MÅNAD kvar tills vi träffas igen!!!!!!!!!!!!!!! SAKNAR DIG REDAN IZZY!!!!!!!!!!!!!! Bläää! 

Annars så känns de ganska ok just nu, det känns nästan som att vara på semester det är sååå varmt. Det har varit över 35 grader celsius (runt 90 fahrenheit) de senaste dagarna och ska fortsätta så även i morrn. Så det är som att vara tillbaka till Turkiet! Även fast det är jätteskönt med värme och att få lite färg på min vita kropp så är det inte så kul att jag blev smällförkyld igår. Så idag har jag haft feber och mått piss, vilket inte är kul i värmen. Men men man får väl vara glad för det man har. :)

Men jag sov faktist på dagen idag i 3 h så att jag skulle ha enargi att jobba resten av dagen. Och det funkade ganska bra faktist, höll mig uppe utan att kolapsa. Men "tricket" är att dricka mkt vatten, HELA tiden vilket jag är fast besluten att hålla fast vid!

Annars så gjorde jag ngt klantiggt IGEN! I går när jag kom hem så måste jag ha kommit åt lysknappet till lamporna inne i bilen. Så när jag skulle starta för att ta ungarna till Chick'fil'a så kan ju alla fundera ut vad som hände, eller inte hände (vi hade house showing kl 5-6 och jag och ungarna gick ut 16.45 till bilen). Jo, bilen startade inte förstås (2:ra gången nu) så vi blev tvugna att "jump start it" som man säger. Och förstås så var inte Mitch hemma så vi fick fråga våra grannar om hjäp, sen var sladden för kort och allt bara gick åt helvete. Men tillslut fick vi igång bilen (utan att de som skulle komma och titta på huset hade kommit än, tur det kl var 17.15) och vi kunde snabbt åka och käka (detta var första gången ungarna och jag åkte och käkade tillsammans bara vi). 

 Det är skönt att jag vet att mina värdföräldrar också har kört slut på batteriet förut, så jag vet att jag inte är själv. hehe.

Annars så är det ett geting bo i Sams rum som vi måste få hit folk som tar bort det, Sam är livrädd för getingarna, så de kommer på Onsdag och utrotar det äckliga kräken. Inte en dag för tidigt.

Men men nu ska jag kolla på "söndags party med filip och fredrik", vi hörs!

Tata!

Haha!

P.S
Jag äger inte denna bilden.

D.S
Man vet aldrig vad som händer om man inte ifrån säger sig rättigheterna, hehe.


....

Tja, denna helgen var underbar med sitt solsken! :D Träffade lite nytt folk och bevitnade en polisinsats (eller vad man nu ska kalla det) vid The Mall.

Igår sov jag bara 3 h och i natt 4 h så jag e helt jävla slut, de ringar under ögonen som jag hade fått bort i solen (brännan) är ni tillbaka till max...inte slipper man ifrån inte. *suck*

Annars så har jag haft fullt upp med att inte snacka med någon (förutom Linnéa, ängel) hemifrån, känn den gigantiska piken alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har även installerat allt (inte i närheten) på datorn och försökt att få den att funka normalt igen, vilket går ganska bra faktist. :)

Och snart kommer Izzy!!!!!!!!!!!!!! YAY! Och då ska vi åka in till NYC! Guuuu vad kul det ska bli, jag har saknat henne jättemkt. *gråt*

Jag har haft mardrömmar om att min älskade Baby (bubbilubbi) är precis out of reach och att mamma kommer och gör så att jag inte kan komma fram till honom. Hemskt, min tacktik för att inte sakna hästarna har hitils varigt att inte tänka på dem alls. Men det är inte lika effektivt längre...Suck...jag ångrar nästan ibland att jag åkte och lämnade Suppen hemma, jobbigt jobbigt.   

Men eftersom att jag inte känner ngn större lust att skriva ngt när ingen skriver några kommentarer, eller verkar vilja prata med mig, så tänker jag inte skriva mer just nu.
 
God Natt! 

Min Baby!!!

Sol, vind och karuseller...?

Idag har det varigt ett underbart väder med massa sol och lite vindigt. Så jag bestämde mig efter att jag lämnat Logan, för att sticka ut att jogga. Det var jättehärligt att komma ut och flåsa lite, speciellt nu när vädret var så fint!

Efter det så åkte jag till biblioteket i New Hope och lämnade en film och några böcker. Där efter bar det av till banken för att lösa in mig lönecheck innan helgen. Sen åkte jag hem och satt i solen och läste innan Logan kom hem. Sen satt jag i solen lite till när Logan lekte med trillingarna och jag socialiserade med Hannah. 

När de andra ungarna kom hem så spelade vi basket ute i solen innan de åkte till alla deras aktiviteter (baseball och soccer). 

På kvällen åkte jag till Newtown där det är ett tivoli nu i dagarna, där mötte jag Emma, Katarina och en ny fransk tjej som jag inte kommer ihåg namnet på. Vi strosade runt lite innan vi bestämde oss för att åka en karusell, självklart så valde vi en snurrande sak som höll på lääääänge. Men även fast jag blev as yr så var det jätteroligt!

Sen avslutade vi (jag, de andra drog efter till starbucks men jag orkade inte) kvällen på the zebra striped whale (ett glass ställe med UNDERBAR glass).

När jag kom hem och hade bytt om till pyamas så ställde jag mig framför spegeln för att borsta tänderna, då märkte jag att jag hade bränt mig på bröstkorgen och på armarna av all sol. Det ni bränna sig i mitten av april, det är man inte bortskämd med. Det gjorde mig ganska förvånad, för jag trodde inte att solen skulle ta så mycket. Men men det är ju latid trevligt att få lite färg. :)

Tata för idag!

Yo!

(jaaa jag vet att jag anväder "yo" jätteofta, men det är ett så bra ord, jue!)

Jag är så glad, för nästa helg kommer Izzy. Hon ska sova här och så ska vi åka in till NYC tillsammans! Ska bli as skoj!

I onsdags så var jag oh Logan på playdate (kallas det när ungarna leker tillsammans) hos Hannah och trillingarna i fleeera timmar, as långsamt var det. Men anyhoo Hannah och jag satt och snackade då hon påpekade hur oerhört synliga mina påsar under ögonen var och hur sliten jag såg ut. Jääääääääättekul att höra (haha), men hon sa även att hon ser lika dan ut. Vilket iofs (i och för sig, betyder det till alla som undrade (mamma)) var sant. Sååå slutsatsen är att det är slitsamt att vara AuPair ibland. Så när jag kommer hem så kommer jag att se ut som ett spöke, så bli inte rädda då ni ser mig. LOL.HAHA.HEHE.

Jaja, jag ska snart åka till Pittsburg och härlsar på Izzy också, hennes hostparents ska betala flyget "för de ville vara snälla mot Izzy eftersom att de flyttar nu när vi hade blivigt så bra vänner". Så vem är jag att säga "nej" när de är så snälla.

Annars så är det väl inte så mkt som har hänt, jag är as trött hela tiden men det är väl ingen nyhet precis....

Såååå,
Tataaaa!

P.S
Jag kom på värsta kuliga grejen, för ett tag sen så hette Julia på msn: "Hej mina fans!". Gaaaaanska egotrippat, men rå kul tycker jag. Så jag ska kanske ta efter henne och börja skriva så, även jag. Hehehehe! Eller inte. Vem vet? Inte du. Vem vet inte jag vi vet ingenting nu vi vet inget idaaaaag! (man måååste bara säga så när man säger "vem vet").  Bye.

http://www.youtube.com/watch?v=uruqjpgaRjs

HALLELUJIA!

Nu funkar äntligen min dator igen. Jag, mitt geni, åtgärdade problemet uuuutan svårigheter (tog bara 24 h)! Så TACK mamma och pappa för att ni skickade mina skivor, ni räddade mitt liv (kanske inte, men ändå)!

Och här kommer nu alla de efterlängtade blider som ni har tjatat om:

Hittade en bild på mig och mina 2 systrar, Josefin och Julia!

Väldigt svenskt (tycker ivf jag)Izzy och jag var ute och gick för några veckor sedan, då fick vi se denna coola platsen!


Nästan alla träden i området såg ut så här!


Bron i Washington Crossing till New Jersey.
Jaaa, ni kan ju läsa själva vad detta är...
Samma här
Alice in wonderland statyn i central park
central park
central park
central park


Bro till brooklynStarbucks i Newtown


Hoppas att ni blir nöjda med alla bilderna (det tog en jävla tid att lägga in!).

Tata


Tja!

Hejsan, det var lange sedan! Jag e ledsen att jag inte har uppdaterat pa lange, men jag har inte haft ngn insperation att skriva (jag har det inte nu heller men men). Men jag ska forsoka skriva lite. Statusen med min dator e tillsvidare oforandrad. (hemskt) Isabelle (Izzy) och hennes familj flyttade till Pittsburg i tisdags (hemskt), det e konstigt att aka forbi hennes hus och inte kunna stanna och snacka med henne. Inte kan vi bara ringa och 5 min senare bara dra till Wawa och käka. Inte kan vi längre titta pa Jerry Springer pa vardagarna innan Logan kommer hem. Inte kan vi aka till Farmers Market och käka nachos. Inte kan jag längre klaga pa hennes snabba korning, och komma med ironiska komentarer. HEMSKT!!!! I MISS YOU IZZY, SOOOOOOOO MUCH! Jaja, det e ju inte sa att jag inte har andra vänner, sa det är bara att ta sig i kragen och pigga pa sig! Jag och Emma ska aka till Miami den 22 maj-25maj, as najs ju!!! Och i helgen ska ungarna och Alison hälsa pa en släkting till Alison sa jag kommer att ha hela huset for mig själv. Yay! Da ska Emma komma och vi ska ha film kväll och Emma ska laga palt...vi far se hur det smakar. hehe Denna veckan har ungarna haft spring break, sa jag har jobbat jättemkt i 3 dagar. Men idag jobbar jag bara 5 h och imorrn sa aker de sa da är jag ledig! Sa jag har inget att klaga pa :) Menmen, ha det sa bra alla! Tata!

RSS 2.0