Tjat tjat tjat, man hör inget annat än tjat!

LOL! Eftersom att Emma tjatar hela tiden om att jag aldrig updaterar min blogg, så har jag bestämt mig för att göra det för att bevisa att jag visst updaterar ofta.....(not).

Jaaaa, jag är idvala hela tiden av sömnlöshet.....annars så har vi laga mat (lövbiff, pot/ris och bea-sås, mums!), det är ASVARMT (ska bli varmare 100 grader F) jag hatar värmen och så har vi käkat ute.

Nu har jag skrivit lite!

På denna hemsida http://www.photo4fun.se/galleri.html (klicka på Norrtälje Shootout 26/7 och kolla på andra bildsidan och bilden i mitten högst upp) så kan ni se pappas bil! As kul ju, jag önskar att jag var där!

Aja nu måste jag åka och jobba!

Byeeee!

Tjooo!

Nu var det lääääääääääääääääääääänge sen som jag bloggade, jag ber om ursäkt om någon blev sur (sorry Linnéa)!

Men news for today is:

Hanna har nu åkt tillbaka till lilla sverige och bytts ut av Izzy, som ska stanna här i 10 dagar nu.

Hanna och jag hade det bra och det var jättekul att se henne igen!

Med olyckan och det så vet jag inte än med försäkringsbolaget, med det ordnar sig nog! Jag oroar mig inte, det lönar sig inte direkt. Allt blir som det blir!

Izzy och jag har inte hittat på så mkt, jag var till NYC i lördags (hon kom till mig i måndags) och träffade henne och hennes syrra och pojkvän. Vi käkade middag på del friscos, en riktigt fancy resturang mitt på manhattan. Izzy hade bokat bord låååångt i förväg! Maten var jättegod och dyr, men det var det verkligen värt. Och det var jättekul att träffa hennes familj som jag har hört så mkt om! ;P

Idag har det varigt jättetrist väder, så vi skulle ha gått på bio. Meeeen vi var inne på target i typ 2h så vi missade det..... Jag spelade synt och dreglade över Ipod touch medans Izzy provade kläder...... Men men det finns alltid en annan gång, hehe.

Förutom det så har jag mest jobbat hela tiden. Nu har pappan köpt sitt hus och flyttat in i det så ungarna ska börja vara på 2 ställen. ASjobbigt, menmen. Hans hus är fint och kommer att passa dem bra tror jag.

Men det märks att föräldrarna är mer stressade än vanligt, stämningen i huset är ganska pressad och alla har kort stubin.... Men det är bättre än var det skulle kunna vara så jag får ju vara glad för det ivf.

Och för att bota min insomnia så har jag införskaffat sömnpiller, som funkar ganska bra. Men jag får nog vara lite försiktig så att jag inte blir beroende, det vore inte kul....

By the way:

GRATTIS MAMMA OCH MOSTER ANNA PÅ FÖDELSEDAGARNA, I FÖRSKOTT OCH EFTERSKOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om nu morfar läser detta så hoppas jag att jag snart får ett svar på mitt mail som jag skickade för ett tag sedan! Jag väntar med spänning och kollar flera gånger om dagen, så håll mig inte på halster längre snälla! :)

Nu ska jag sova, jag e helt slut!

TATA!!!!!!!!!!!

shwimma shwimma! (simma simma)

Hejhå.

Hanna är här. Vi var i Washington DC. Såg väldigt mkt. Sov där hos min kompis Sandra, skitkul att träffa henne.

Jag har simmat flera ganger i poolen (det finns en lap pool dar Logan och jag e medlemar). Och det ska jag fortsatta med, simma i en eller om jag har tid i en och en halv timme. As bra traning e det.

MEN igar sa var jag med i en bil olycka, det var inte mitt fel och ingen blev skadad. Jag blev pakord bakifran av en bil och det gjorde att min bil blev slangd in i bilen framfor. Min bil maste fa major repairments, och jag hoppas att jag inte ska behova betala ngt. men om forsakringsbolaget anser att det var mitt fel (jag stod stilla nar bilen kom bakifran, sa det borde inte vara ngt problem) sa kommer jag att bara behova betala 500 dollar, for jag e forsakrad genom min aupair formedling.

Menmen, as irriterand att inte ha ngn bil pa hela helgen....OCH as irriterande att det hande, men det e ju bara att forsoka lagga det bakom mig och tanka framat. Men det e svart att inte tanka: tank om! Men nu hande det (och aven om jag e skit irriterad pa han som korde bakom mig) och det gar inte att gora ngt at.

Men det e ju kul att mina kara foraldrar verkligen har (INTE) talat om att de inte ska vara hemma. Om det hade vart värre och jag eller Hanna hade hamnat pa sjukhus eller AVLIDIT sa hade de ju VERKLIGEN kunnat hjälpa eller veta om det (ordnat med att frakta hem liket). KUL. Det e kul att veta att de inte bryr sig ett skit och att jag vet mer vad som hander med jävla michael jackson än min sa kallade familj. TACK, jag älskar er med.

RSS 2.0