Yo!

Heya everyone!

Idag har vi husvisning sa jag passar pa att uppdatera bloggen pa the library, sa jag har inte det 3 sista bokstaverna. Som ni kan se, hehe.
For att inleda sa e det nu bara 8 dagar kvar innan Linnea och Julia kommer, YAY! Jag kan knappt vanta, vi ska ha sa mkt kul tillsammans och se massor!!!!

Annars sa har jag inte gjort sa mkt alls... bara kollat filmer som jag lanade pa bibblan... En hette "the secret life of bees" och var urbra! Den var sorlig men anda jattebra, ett hett tips. Forutom det sa sov Ilka over fredag till lordag och vi gick en promenad och akte till target. Dar kopte vi RIKTIG LAKRITS!!!!!! Gud sa gott det var! det var fanemej 1 ar sen jag at riktig lakrits, sa det var en lyckad shopping trip. Men den var ganska dyr vi kopte 2 (en var) pasar for 5 dollar...... dyrt men vart det!

Just nu sitter jag brevid en gammal man har pa biblioteket som har lite problem med sin dator....han kan inte logga ur ifran yahoo. ngn annan e inloggad och han kan inte logga ur den personen, och han borjar bli ganska irriterad nu och sitter och beklagar sig for mig lite da och da. hehe.

Nej nu ar snart husvisningen over och jag ska aka hem och forbereda mig innan ungarna kommer hem igen, suck.

Tack och adjo

Gaaaah!!!!!!!!!!

Jag snackade tidigare idag med Jennifer och Oliver i typ 1.5 h. Och dom har blivit så STORA!!!! 16 och 14 år gamla!!!!! OMG säger jag bara!!!!!!!! För mig är dom fortfarande 14 och 8! Men det var jättekul att snacka med dom igen, och höra lite om vad de har haft för sig. Det gjorde hela min dag!

Men nu är jag hel peppad på att komma hem, och snart så smäller det! De 3:e dec blir det antagligen att jag står (kysser på mina knän, hehe) på svensk mark igen! YAY!!!!!!! Det ska bli helt underbart! Och när jag kommer hem så ska jag åka runt och hälsa på alla, speciellt lilla Mio. Jag är jättespänd på att få se mitt nya lilla kusinbarn! :)
Innan jag kommer hem så blir det förstås: HAWAII!!!!!!! Vilket ska bli askul! Jag fick en guidebok
(secondhand...men nice ändå) om Hawaii av Alison som jag har spenderat några dagar med att läsa, det är ca 450 sidor i den med underbar info om Hawaii. Och igår så läste jag klart den! Jag vet nu väldigt mkt om en massa olika turistattractioner och diverse andra saker. T ex jag och Logan satt igår vid datorn och läste en massa om hajar (en av mina sttörre facinationer), så nu vet jag inte riktigt ifall jag kommer kunna bada....en mindre snorkla.....men jag ska verkligen försöka för det verkar så häftigt!
I morrn (kl e 22.30 nu) är det bara 11 dagar kvar tills Linnéa och Julia kommer! Det ska bli hur kul som helst, och när det är jobbigt så tänker jag bara inte många dagar kvar nu till dom kommer! Guuuuuuuu vad jag längtar! :D:D:D
Aja nu ska jag sova!
TATA!!

Det ända jag gör är och klagar på sömnbrist....hehe

Jaaa, eftersom att jag lovade Linnea att updatera mig blogg idag så bestämde jag mig för att göra en jätteansträngning och vara henne till lags.
Sooo, here you go my dear!
Veckan har mest gått förbi i en dimma pga för lite sömn (som vanligt). Men jag har kollat mkt på TV på webben, mestadels på TV3.se/play och på Arlanda-Stockholm. Vilket är ett jättebra program tycker jag! Sen har jag snackat med björn som drog till asien i torsdags för en sisådär 3 månader! Kul för honom, men trist för mig. Både han och Hanna kommer att vara utomlands när jag kommer hem, SO SAD!!!! :'( (om mamma läser detta: Hanna kommer att praktisera i London i 6 månader, börjar nu i okt tror jag).
Men men det finns massa andra folk som jag oxå har saknat och ser jättemkt fram emot att träffa. Så det så. Lol.
Vidare så har jag tränat, träffat Ilka och Tanja på Wawa... Och att inte förglömma så skulle jag ha lämnat tillbaka filmerna som jag lånade ifrån biblioteket, meeeeen det orkade jag inte förstås så det måste jag göra i morrn istället.... Ugh sååå laaat!
Och här kommer min stora plan för helgen in oxå! Hela helgen så tänker jag "spännande musik" (lol) kolla på filmer, springa och inte göra NÅGOT annat alls! HAHAHHAIn your face! Harhum, yeah.... precis. Ska alltså slappa och försöka att inte göra ngt.
Damn! I just kom på att jag ska ta Sam på bio på söndag eftermiddag....menmen det ska bli kul så det räknas inte, hehe. Vi ska se Fame, vilket ska bli jättekul jag har velat se den länge nu. :)
Så det var alla orden som jag kunde pressa ur mig för denna gången! Här kommer en random fanpicture på Gullan! Visst är han söt!?
Tjingeling och GOD NATT!

RSS 2.0