LOL

HAHAHA!
Jag läste igenom  mitt förra inlägg, och herre gud så illa skrivet det var. Men jag får ta och skylla på den feber som jag hade.

Men ändå, det såg ut som meningar som en 3åring skulle kunna ha hittat på....så jag ber om ursäkt för det.

Jag har  nu igen åkt på en dunderförkylning, bara 3 dagar efter att jag blev frisk ifrån den förra förkylningnen..... Skit irriterande! Jag måste ha svagt immunförsvar eller nått. Alltid ska det vara något fel!

Jaja, nu har jag snackat med min counsler, och vi bestämde att vi ska träffas på Onsdag kl 11 på starbucks. Men nu när jag äntligen har fått tag i henne så har jag börjat ångra mig, jag tycker ju ändå om "mina" ungar väldigt mkt. Men jag vet att om jag inte tar chansen  nu att tala med henne så kommer jag att ångra mig för resten av året. Och jag vill inte leva med den ångern! Så jag ska ta upp alla saker som jag inte är nöjd med, jag har till och med skrivit en lapp med det jag vill ta upp så att jag inte glömmer ngt. Så nu är det bara att vänta till Onsdag och se vad hon säger!

Eftersom att jag har varigt sjuk hela vecka så har jag inte gjort ngt annat än att sova och jobba, så inga nyheter på den fronten. Men i helgen så ska jag avfärga mitt hår och Izzy och jag ska till NYC, vilket ska bli jättekul!

Men TATA for now!

Jaha, jag kan inte komma på en rubrik....

Igår var vi (jag, emma, lisa, katharina och annika) på en hibatchiresturang, för att fira Emma som fyllde 20 i går. Vi hade det jättekul, och det var kul för vi satt runt en kokyta där en kock lagade maten framför våra ögon. As kul!

Annars så var Emma och jag till IKEA i Lördags, där vi käkade köttbullar och köpte lite svensk mat. Jag köpte förstås sill! hehe
Efter det så åkte vi och hämtade Sophie innan vi gick på bio, där vi såg Coroline. I 3:D, vilket var intressant att ha 3:D glasögon över de vanliga glasögonen....men det gick :P

Jag har inte hört av min counsler ngt vidare...jag hoppas att hon ska maila mig idag.

I natt vaknade jag vi 12 av att min väckarklocka ringde, tror jag, och var helt desorienterad. Det var jättejobbigt men det var ganska lättande då jag insåg att jag kunde fortsätta sova, men resten av natten sov jag oroligt.

Idag åkte jag och Izzy till Wawa tillsammans med Izzys pappa, trevligt trevligt. :)


Jaja, TATA!


Tokyo!

Jag vet att jag är värsta nörden men när jag lyssnar på carolas: guld, platina och passion så får jag värsta tillbakablicken i mitt liv (shit vad det lät philosofiskt). För när jag hade mitt rum inne i huset på ovanvåningen så hade vi en dator ståeende där, och jag brukade alltid sitta där och spela spindelharpan (på det svåraste) och spela carola på högsta volym (i hörlurar).

Anledningen till att jag tar upp det nu är att jag just nu sitter och lyssnar på henne och fick en jättesug att spela spindelharpan. Så jag kände att jag ville dela med mig av det till er alla. Hehe. (tokyo är en låt på skivan)

Annars så har jag inte än pratat med min counsler. Vilket kan vara bra för jag har fått veta mer som jag ska ta upp. Jaaa, det är inte direkt lugnt här....Sam har fått höra massor om att föräldrarna ska flytta och att de kanske ska byta skola och att de ska bo på olika ställen. Det skulle då betyda för mig att jag skulle bli tvungen att boo på ett ställe och åka på morgonen till ungarna och väcka dem och ge dem frulle. Och efter att jag tagit dem till skolan åka tillbaka dit jag ska bo. Vilket är helt (för mig) oacceptabelt, jag kom inte till en familj som skulle flytta isär. Så nu är jag ganska inställd på att få flytta.... Men det värsta av allt är att föräldrarna inte säger ngt till mig! Jag ska funka som en familjemedlem när jag är här, det är det programet går ut på (inte bara men en stor del)! Och det är jag trött på nu, för här om dagen kom Sam till mig jättelessen och berättade att föräldrarna skulle skilja sig. Så ska det ju för i helvet inte vara!!!!! Jag kan inte ge dem den child care dom vill ha om de inte håller mig informerad! Jag vart helt ställd när Sam sa det, jag visste inte vad jag skulle säga. Hon var ju jätteledsen, hon är ju för fan bara 10 år!


Så ja, det ska bli till att mkt förändras om jag ska stanna kvar!


Men men, idag så kommer Izzys pappa ifrån Sverige och hälsar på henne. Jättekul för henne! :) Det är ju skönt att nått kul händer ivf, och vi ska visa honom Wawa!


Jaja, nu kommer snart Logan hem så jag ska gå upp och sen ska vi till the tripplets för en playdate!


Tata!


Öhhhhhhhhhh

Guuuu, vad  ansträngande att uppdatera........

Jaja.

Jag har börjat spara pengar varje vecka. Det går ganska bra, även fast jag måste slösa mindre. *suck* Menmen, det ska nog ordna sig:)

Jag har lite problem med familjen, eller jag en av ungarna (eftersom att jag tar upp det här så kan ni ju bara tänka hur stort det är, speciellt när jag inte nämner så mkt. Och bara för jag skrev så här nu så betyder INTE det att jag VILL att en massa folk ska fråga en massa saker, de som behöver veta vet och de jag behöver snacka med pratar jag med!) Zach. Vi får se hur det blir. Om inte föräldrarna får bukt med honom så är det möjligt (ungen går oxå TYDLIGEN i terapi för ilska, hmmm det nämde de inte i anställnings intervjun...), jaja vi får se hur det blir.

Annars så ska Izzy och hennes hostfamilj flytta till Pittsburg om några veckor eller så. Det har jag vetat om jättelänge men inte idds att skriva, för då blir det mer verkligt. JAG VILL INTE, det kommer att bli jättetomt!!!!!!!!!!!!

I fredags så var ungarna lediga, men pappan tog ledigt från jobbet så jag var bara tvungen att jobba lite på morgonen, yay. Sen var jag lite med Emma i Newtown. Joggade och ferdagseftermiddagen spenderade jag med Izzy och vår fredagsguacamole (hur det nu stavas, jag orkar inte ta reda på det). På kvällen blev jag bjuden på hennes hostdads burgers, vilket är malens biff av finast kvalitet! ASGOTT!!!! Ni kan bara inte fatta, man behöver bara det färska brödet ostbit, krydda och burgern! Heaven!

På lördagen så var jag oxå med Izzy, tror jag. Jo just det, vi började på Wawa och sen Franklin mills mall. Jag köpte skor, sport top och cd på wallmart (pink's nya, inhandlade även en pyjamas....).Sen käkade vi på värra coola stället, som hade buffe med allt möjligt.

När vi kom hem så joggade jag innan jag åkte till Izzy och käkade himmelska ribbs och spelade pingis.

Söndagen var jag slö och låg länge i sängen, även fast jag vaknade vi 8. På eftermiddagen åkte jag till Izzy (igen) och käkade grillat, som vanligt urgott. Vi skulle ha gått en promenad, men hann ej. På kvällen åkte vi på bio, confession of a shoppaholic, den rekomenderas att se. I måndags var ungarna lediga och jag jobbade hela dagen. Idag började jag kl 6 jag hatar att börja så tidigt! Men i morrn så börjar jag vid 8 så det är ju ivf bra. Jaja.

Tata!

New York igen!!! :D

I veckan har det nog inte hämt ngt speciellt tror jag. Ungarna band fast mig i en stol med ett hopprep och tejp för munnen...det är nog det som är avikande från alla normaliteter. Jaha, här e tacken för mitt hårda jobb:( hahha  Suck

På lördagen åkte Izzy och jag till Franklin Mills mall och shoppade, vi passade även på att prova klänningarna igen. Jag köpte en pyamas (surprise, surprise), socker och shower gel. Som vanligt när jag ska parkera smart där så ställde jag mig i andra änden av mallet, och det är väääldigt långt att gå igenom kan jag medela. *suck* det händer alltid mig...Izzy skrattade gott åt mig..........
Roooosa!


På vägen till the mall så provade jag cruise controlen! I love it!!!!!!!!!! Värra lätt behövde bara styra, lite tråkigt men as coolt! Och på vägen tillbaka så körde jag med den hela vägen, nästan. 
Väl hemma så stack jag ut och joggade. Efter det så käkade jag middag hos Izzy, jättegott. Sen åkte vi till hennes unges skolpjäs, alice i underlandet, kul att se en amerikansk school play. 

På söndagen (igår) så tog vi 10.30 tåget in till NYC. Vi började med att åka tunnelbanan till Chinatown, där vi gick omkring ett tag innan vi käkade lunch på ngt shanghai place. Utanför på gatan så var det ngn sorts festivalgrej, jag har bilder. Men de var en cool sak, jag kommer att åka tillbaka dit!

Sen tog vi tunnelbanan till south ferry, som vi åkte över till Staten Iland med och tog bilder på frihetsgudinnan när vi passerade. Det är värra najs för det kostade inget att åka färjan över!

Därefter åkte vi till times square och fikade, jag passade även på att köpa en lila mössa och tröja med I lover NYC på. Man måste ju bara ha en! Hehe.

Sen ville vi (läs; jag) tydligen spendera MER pengar, så självfallet gick vi till macy's. Där det var rea, och då kunde ju jag inte låta bli att köpa en tröja OCH ett par jeans. Men det var värsta klippet för ovanpå rean så fick jag av ngn underlig (ngn upp there must love me) 20 % på hela köpet, så jag var ganska (mkt) nöjd ÄVEN fast jag nu inte har några pengar kvar...
Men men man kan leva på luft i en vecka, no problems!

Idag (måndag) så har jag en ganska slapp dag, annars är veckan piss, ungarna är lediga på fredag :'( Så efter att jag hade lämnat Sam (Logan och Zach hade årliga checkup hos doktorn, Alison körde dem) så stack jag ut och joggade. Och jag sprang fan tills jag höll på att spy, det känns fortfarande. Jag har ökat jobbighets graden, det är därför. Men det känns bra. :)

Jaja, nu ska jag bara lägga upp bilderna ifrån NYC, så e jag KLARRRRR!

Första glimten av chinatown!

Festival grejen



På ena sidan fina finansdistriktet, på andra sidan chinatown! Kontraster!



Hamnen därifrån färja gick, NYC sidan

Brooklyn bron

Stan

HAHA! Här är hon: Frihetsgudinnan!

Massa last grejor...

Times Square och den nya pepsi reklamen!



fiket där vi fikade!

Fult polisfordon på times square....Jag i min nya mössa och tröja!

Klart Sluuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!!!!!!!!!!!

Half snowday!

'lo!

Idag började jag kl 6 i morse. När jag kom upp i köket så berättade Mitch att ungarnas skola var uppsjuten i 2 timmar, så bussen gick vid 11 istället...KUUUUL! Not.

Men men jag la mig ner i soffan i TV rummet och sov tills ungarna väckte mig vid SJU på morgonen, i vanlig fall får de inte gå upp innan 7.30. Men men eftersom att det var half snowday så sa jag bara jaja, och fixade frulle.

Jag var aptrött när ungarna började tjata om att de ville gå ut och åka pulka, eftersom att jag fortfarande har råont i halsen så var det inte för mig så jättelockande att springa runt ute i snön och kylan... Men men som den underbara människan jag är så bet jag ihop och pälsade på alla kläder och släpade mig ut.

Även fast jag var så trött så var det kul att kasta sig utför backen idag igen, och vi åkte väl i ca en timme innan Sam började gnälla om att hon frös och då ville förstås alla komma in. Så det var bara att slänga in allt i torktumlaren och sätta på TV efter en aktiv morgon, och alldeles för tidig sådan.

Jag tog en massa bilder också, men som många säkert vet så kan jag inte lägga upp bilder på barnen, men ni får nöja er med vyn.
 
Annars denna vecka har jag varit till Wawa med Hannah....Inget mer har hunnit hända än, tror jag.

Marcus:
Jaaa, jag vet kommentarerna är rå kul! Och här kommer lite fler bilder:
 
snow
huset

Jahapp, det var allt för denna gången. Klart slut!


Vackert!

Tja! Det var ett tag sen!

I veckan trodde jag att jag blev av med min förkylning, vilket jag blev. I en dag... Sen bev jag mer sjuk, jag börjar bli trött på sjukdomar...Aja.

I veckan har jag träffat (som vanligt) Izzy och Emma men det har inte blivit nå wawa i veckan. Shockerande nog...! Och jag har jobbat jättemycket samt åkt massa pulka med ungarna:).

I lördags så åkte jag, emma och izzy till philly och IKEA!!! Vi hade jättekul och jag kunde äntligen köpa ett täcke (Jag har sovit jätteilla de senaste veckorna för att jag inte har haft nå bra täcke, men nu så sov jag skööönt), käkade svenska köttbullar med äppelcider, köpte pepparkakor (annas), bilar, kalles randiga kaviar, ett ljus och grifflar (pågens). Det var jättekul att gå runt där och känna sig som hemma och se alla svenska namn, så man blev nästan lite hemsjuk... Men men.

Efter det så åkte vi till Franklin Mills Mall och då köpte jag en pyamas och parfym på Victoria Secret. Sen gick vi till: Prinsessbutiken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sålde balklänningar, bröllopsklänningar och allmänt underbara kläder! Så vi provade en hel hög med balklänningar. *suck* det var UNDETBART!!! Mitt livs dröm!

Aja,  efter att vi väl släpat oss därifrån så åkte vi och hyrde en film som vi sen så hemma hos Emma. Jag kommer inte ihåg vad den hette, men den var ok. Sen drog izzy och jag hem till oss.

Idag (söndag) så sov jag jätteskönt med mitt nya täcke, vaknade vid 9 och somnade sedan om tills Emma ringde vid 10 och frågade ifall jag skulle med till IHOP. Men jag orkade inte, hade värra feber och skit så jag kom inte (jag hade nog kommit ifall jag hade fått tag i Izzy i tid, men  hon duschade tydligen när jag ringde). Så jag läste lite innan Izzy ringde och vi drog (jag  fullproppad med smärstillande) till New Hope och käkade innan vi gick på promenad i Lambertville i ca 2h. Vädret var jättefint så vi passade på att njuta och ta massa kort! Här är de:

izzy

EmmaMeroooooooosaBron till Pennsylvania från New Jersey.New Jerseycool boatikeasnygg stol  Iiii!
Svensk mat!


Haha there you go!
Tata!

RSS 2.0