GRATTIS ANNA OCH MARIA!!!!!!!!!

Hej!

Först och främst vi jag bara säga grattis till Anna och Maria! Jag hoppas att allt gick bra, och alla mår toppen. Jag hoppas att ngn skulle vilja skicka lite bilder på lilla Mia, det vore jätteroligt!

Det e trist att jag inte kan träffa mitt lilla kusin barn på jättelänge, men men.

Själv har jag spelat tennis, simmat (min nya workout metod, eftersom att  jag simmar gratis i poolen som jag och Logan e medlemar i) och jobbat.

Men idag kommer Hanna hit!!!!!!!!!!!!!!! Hon landar pa Newark airport, sa jag tar taget in och moter henne där! Sen ska vi till DC tis-tors och pa fredag blir det NYC, lordag philadelphia där vi ska "fira" 4th of july. Det e tydligen massa folk där och massa festligheter konserter och annat. Sa jag to en vecka semester for att hinna med allt kul som va ska hitta pa! AS NICE!

Hanna stannar i 2,5 veckor och den sista tiden sa ska hon vara med nar jag jobbar och sa kan vi gora saker nar jag e ledig!

Det ska bli underbart att fa lite finbesok hemmifran, jag e jatteglad!

Aja, nu ska jag strax aka till banken, dar efter till tagstationen for att aka till flygplatsen och hamta upp Hanna!

See u all later!

Kommentarer
Postat av: Kusinen

Tack så mycket!! Mio mår strålande men Maria har det kämpigt efter förlossningen som slutade i akutsnitt. Infektion och mjölkstockning.

Din semester låter helt underbar. Njut av varje sekund, det ska bli kul att läsa om sen!!

KRAMAR

2009-06-30 @ 02:50:46
Postat av: Anna o Uffe

Hej Johanna. Vi hoppas att du har det bra, men det verkar så när man läser om dig. Kul att du får vara med om så mycket spännande saker. Här hemma på gården i vreta har det inte hänt så mycket. Vi har fått några höns på halsen som en svit efter födelsedagarna vi hade i april.Anna har skaffat en liten tupp till pullorna.Conrad) Han har precis kommit in i målbrottet och försöker lära sig gala. Låter mer som kväkande. Anna (jag) har precis skaffat ny dator, den förra sa upp sig så därför har vi inte kunnat kolla i din blogg förren nu. Vi ser fram emot när du kommer hem! Många hälsningar Anna o Uffe.

2009-06-30 @ 20:25:26
Postat av: mormor

Vad mycket kul och spännande du får vara med om.

Jättekul med besök från Svedala. Här går allt sin

gilla gång. Mycket gräsklippning och lite golf.

Just nu värmebölja, 26 gr i Tomtsjön. Härligt!

Du verkar ta bra vara på tiden i USA. Passa på att

se så mycket du hinner.

Kram

2009-07-02 @ 10:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0