Slut.

Tjo!
Nu är det bara timmar kvar tills planet hem går! Det har varigt ett väldigt långt och samtidigt väldigt kort år med både bra och dåliga inslag. Allt som allt så är jag glad att jag gjorde det (om inte annat för att jag fick se hawaii, hehe), men jag kommer inte att rekommendera aupair livet till någon. Men som sagt det har varit lärorikt och nu vet jag vad jag vill, och det var hela meningen med att åka bort i ett år! Så jag uppnådde mitt mål trots allt!
Aja, när du kanske läser detta så är det möjligt att jag är till baka i gamla sverige! Jag kommer till Arlanda kl 14.20 den 3 dec, ifall någon vill veta. Haha. Men men nu ska vi (sandra och jag snart åka till bussen som ska ta oss till flygplatsen!
SES I SVERIGE!
Tata!

Kommentarer
Postat av: Bjorn

AAHH!! Du har redan varit i Sverige en vecka! Medan jag ar har borta och kan inte saga "valkommen hem"!! Men jag sager det anda! "Valkommen, valkommen! Stig in och ta av dig skorna, jag har hort att man inte gor sant i Amerika. Vill du ha nagot att dricka? Lite Cola? Eller varfor inte akta svensk julmust? Eller ar det koskinkorva du vill ha? Jag bjuder pa vad som helst! Valkommen, valkommen!"SAKNAR DIG!! ALSKAR DIG!!

2009-12-10 @ 12:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0