Byebye Waikiki and Aloha Maui!

Hello!
Nu har vi lämnat Oahu och Waikiki för att utforska Maui och Kihei, det ska bli jättespännande!
Igår så regnade det faktist så vi bestämde oss för att åka till ett mall innan vi åkte till dagens destination, som var Aloha Tower. Så vi tog bussen in till Mallet, som var as stort, och där strosade vi runt i några timmar medans vi väntade på att regnet skulle avta (det spöregnade). Innan vi gick käkade vi oxå lunch på food courten. Menmen, efter som att vi var ganska säkra på att det inte var så långt kvar till tornet så beslutade vi oss för att gå dit.
Men här är kruxet, vi gick och gick och gick....men inget jävla torn... till slut frågade vi en kvinna om hon visste vart det låg och om det var långt kvar. Ja sa hon, det e ca 15 min i den riktning som vi var på väg (vi visste att vi var på rätt väg men inte hur långt det var kvar) så vi sa tack och fortsatte att gå. Efter 15 min utan att komma fram så satte vi oss ner för att klaga lite och vila fötterna, efter ett tag så fortsatte vi och kanske efter 10 min så kom vi tillslut fram!
Väl där så var en skönhetstävling i full gång. För barn... Inte något som jag känner är rätt, men det var ganska intressant att se ngt så amerikanskt. Men som sagt ungarna var alldeles för unga!
Menmen, efter att ha tittat på ett tag så gick vi bort till botten av Aloha Tower där man kan åka upp och kolla på utsikten. MEN självklart så var det STÄNGT, efter all den mödan som vi la ner för att se det jä**a tornet så hade det mage att vara stängt! Jag fick ivf bilder av det.
Efter det så var vi inte på det kanske bästa humöret så vi gick till stranden och låg där och läste.
Idag så packade vi i ordning allt och lämnade det i "receptionen" till hostlet för att kunna gå ut innan vi skulle åka shuttlen till flygplatsen. Vi gick runt och strosade lite på "marknaden" innan vi käkade lunch och sen gick tillbaka till hostlet där jag träffade en riktigt trevlig (och gammal) canadensare som jag satt och snackade med typ en timme, jag kom under denna tid fram till att canadensare är lika chatty som amerikanarna är! lol.
Jaja, sen vid 3 kom bussen som tog oss till flyget, som var försenat en halv timme. Men eftersom att det bara tar en halvtimme att flyga från Honululu till Maui så gjorde det inte så jättemkt. Väl här på hostlet så bestämde vi oss för att GÅ till mat affären. Ägaren sa att det var "typ" 1 mile dit så vi tänkte "äh, det e väl inget". Men även här så tog det forever!!! Men nu har vi ivf mat (och värkande fötter) så det räcker!
Nu så orkar jag inte skriva mer, så god natt och:
TATA!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Johanna! I`m so jealous! Looks like Hawaii is fun, or? How r u? How is everything??? Do you already miss the kids?:P

Hannah-Did you know that Bill from Tokio Hotel had a accident on a highway? He crashed his new Audi. Poor car!

Hope to talk to you soon!

2009-11-16 @ 13:44:55
Postat av: Mari

Det är roligt att läsa. Fortsätt att skriva. Kramar Mamma

2009-11-16 @ 14:17:57
Postat av: Anonym

hahaha ska du säga alltså -uppdatera ofta haha det ska du säga vah?! hoho.. men kul att du har det bra :) pusspuss

2009-11-16 @ 17:25:50
URL: http://josefinelvira.bloggspot.com
Postat av: Gunnel

Verkar som ni är ute på härliga äventyr! Men vilken otur att tornet var stängt. Att dom ni frågar underskattar tiden det tar att promenera beror kanske på att de själva inte brukar promenera utan åker bil.Och det där med skönhetstävlingar för små barn tycker jag också verkar helt sjukt! kramar från ett grått och disigt Uppsala och Gunnel

2009-11-17 @ 23:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0